2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت طب اسلامیه..دکتر خیر اندیش..دکتر تبریزیان..دکتر روازاده...اینا خیلی معروفن و خیلی ماهر هستن...تقریبا توی همه ی شهرای ایران هم شاگرد دارن.یه عطاری هایی هست که مثلاً زیر نظر دکتر تبریزیان کارمیکنند‌.بپرسین حتما پیدا میکنین..یا مشکلتون رو توی گوگل سرچ کنین مثلاً بزنین درمان همانزیوم کبد دکتر تبریزیان ببین چی میاره.. معمولاً  در مورد بیماری ها فیلم میزان تو گوگل..

خیلی ممنون جواب دادی خدا خیرت بده عزیزم

خواهش میکنم گلم.من از مشکلت  اطلاع ندارم. ان شاالله چیز خاصی نیست ولی به خدا طب اسلامی استاد تبریزیان فوق العاده ست..شوهرم سنگ کلیه بالای یک سانتی رو باهمین داروهای دکتر تبریزیان انداخت چند بار...در حالی که همه دکترا گفتن فقط عمل..پس از حرف هیچ دکتری نترس خدا بزرگه.

باید بری از عطاری ها بپرسی بگی داروهای دکتر تبریزیان رو دارید چون خیلی شهرا الان میفروشن..البته یه دکتر میشناسم از شهر دوریه الان یادم نیست کدوم شهره ولی اونم طب اسلامی انگار کار می‌کنه که تلفنی مشکلت رو میگی بعد برات دارو تجویز می‌کنه و پست می‌کنه شوهرم چندبار ازش دارو برا کلیه گرفته که خدایی خوب بوده..وقتی داروها و گفت هزینه رو هم بپرس چون شاید یکم زیادبشه چون ما داروی کلیه گرفتیم قیمت بقیه رو نمی‌دونم..اگه میخوای بهت بدم شمارشو