2777
2789
عنوان

مشکلات اول زندگی

230 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من به تازگی ازدواج کردم و فعلا تو دوران عقدم 

یه آدم به شدت درونگرایی هستم و اصلا دوست نداشتم کسی حتی مادرمو در جریان کارامو حرفام قرار بدم 

حقیقتش با هیچکس احساس راحتی ندارم برا همین اینجا نوشتنو صلاح دونستم ..

این روزا واقعا کلافه و سردرگمم هرکی یه اخم و تخمی میکنه من هی خودخوری میکنم که خدایا دوباره چه کار اشتباهی کردم 

مدام دنبال اینم که خونواده خودم و همسرم و خونوادش رو فقط راضی نگه دارم این وسط نه توجهی به نیازهای خودم میکنم نه متاسفانه ارزشی برا خودم قائلم 

برای مثال نامزدم از همون روز اول با عصبانیت گفت هزینه هات پای خونوادته و به من اصلا ربطی نداره 

از ترس اینکه اختلافی بیوفته به کسی چیزی نگفتم و مدتی رو با پس اندازای خودم گذروندم و میگذرونم از این طرف هم خونوادم میپرسن پول تو جیبی بهت میده میگم اره به کارتم میزنه در حالی که گاها دیگه از فشار مالی نمیدونم چیکار کنم ....

خیلی تحت فشارم از هر طرف به من میگفتن دوران نامزدی دوران شیرین زندگیته ولی من از روز اول فقط دارم فشار میکشم 

واقعا برام سخته واسه خونوادم نقش بازی کنم که همه چی خوبه و گل و بلبل انقدرم دروغ گفتم دیگه تو خونه کسی حرفامو باور نمیکنه 

الان برای خرید عید هم اولین عیدمون هست مطمعنم برنامه ای برای انجام خرید نداره ...من هیچ مشکلی با خرید نکردن و این حرفا ندارم ولی دیگه واقعا نمیدونم جواب خونوادمو چی بدم چیکار کنم ...

هیچ کار و سیاستی هم بلد نیستم تا یکی یه چی میگه یکم بغض میکنم  یکم اشک میریزم بعد میگم  باشه هرچی تو بگی 

چندین بار به خاطر این تفکرات و رفتارام خواستم برم پیش مشاور ولی شاید باورتون نشه من حتی از مشاور و روانشناس هم خجالت میکشم 

حالا چرا اونطوری بهت گفته.شما درونگرایی با یه آدم پر رو بیشعور له میشی تو زندگی....

حالا به کجای دنیا برمیخوره.دختر عقد کرد.پدر پول توجیبی دادن ادامه بده.انگار هر دو طرف بیشعور میشن.واسه منم همینطور بود.وقتی جمع بودیم بهشون تیکه مینداختم چه شوهرم چه پدرم.فهمیدن بیشعوری گذاشتن کنار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

عزیزدلم 💔

فکر نکن فقط برای توس اکثر ادما تو نامزدی این مشکلو دارن ن پدر گردن میگیره ن شوهر 🤭😁

تو هم با شوهرت سرسنگین شو ن لبی ن بغلی ن رابطه ای بگو ما نامزدیم همونطور ک خرجم با بابامه اجازمم دست بابامه

ب پدرتم راستسو بگو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چقدر منی 

واقعا باید به خانوادت بگی 

تا اونا به نامزدت گوشزد کنن

منم اون اوایل اینجوری بودم 

خانواده همسرم پشت سرم پیش همسرم بد میگفتن ازم 

همسرم بهم میگفت هیچی نمیگفتم به روشون نمیوردم همونجور عین خلا سعی داشتم فقط ازم راضی باشن ناراحت نشن ازم

یکی نبود بهم بگه که خب ناراحت بشن ازت

چی میشه؟ 

شخصیت خودمو میبردم پایین

تا اینکه یه شب واقعا و عینا بد رفتاری دیدم

اونقدر با پروو بازی و حق به جانب باهام رفتار کردن که حالم از خودم بهم خورد

از اون روز جلوشون وایستادم

الان جرئت حرف زدن نداره

چه جلوم چه پیش همسرم

شما ازدواج کردی با اون اقا حداقل نصف مخارجت به عهده اونه تورو دیده مظلوم و درون گرایی و با خانوادت ...

میدونه از یه سمتم میگم پدرو مادرم فکر و خیال و نگرانی نداشته باشن از بابت زندگی من تنها کاری که میکنم اینه که میریزم تو خودم 

حق با تامزدته، تا قبل از عروسی مخارج با خانواده ته

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الان من این وسط چی کار میتونم بکنم

با مادرت درمیون بزار حرف های همسرت ....

من خودم کاملا مخالفم.با اینکه پدر مادر در جریان مشکلات بچه های ازدواج کردشون قرار بگیرن....اما این جریان فرق می‌کنه...همسرت اصلا ادب نداره همسر داری بلد نیست...و چون شما درون گرایی اگه همین اول بدون هیچوقت نمیتونی جلوش وایسی.لهت می‌کنه....بزار حداقل پدرت ازت دفاع کنه...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه