2777
2789

دخترم اصرار داره که براش کانسیلر،کرم‌پودر، کانتور ،هایلایتر و.. بگیرم،هر چقد هم میگم مناسب یه دختر نوجوان نیست گوش نمیده و پافشاری میکنه 

اکثر دوستاش همه موارد بالا رو دارن و خوب حرفاشون روی دخترم تاثیر میذاره

میشه بگید چه چیزایی بخرم؟که دست برداره

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

اکثر دوستاش دارن ک هیچ

اکثر دانش آموزان کلاس شیشمی من هم دارن و این خیلی عجیبه 😶

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم چندان چیزی نیست که مناسب نباشه بازم خودتون میدونین

ی رژ کرم کانسیلرم بسه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

همه رو بخر. زیادم بخر که قشنگ عطشش بخوابه و کلا زده شه. 

فوق فوقش ادامه داد یه آرایشگر ازش درمیاد که الان درامد که هیچ احترامشونم از پزشک بیشتره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ضد افتاب و رژ حتما داشته باشه

اینایی ک میگه رو هم براش بگیر ولی بگو ففط یسری وقتا مجازه استفاده کنه 

بش بگو این وسایل تو سن بالاتر پوست و خراب میکنه و الان نچرال مده 

تو عروسی و مهونی با دپیتاش نهایتا بذار استفاده کنه

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
اکثر دوستاش دارن ک هیچاکثر دانش آموزان کلاس شیشمی من هم دارن و این خیلی عجیبه 😶

کلاس ششم گناه دارن پوستشون خراب میشه

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

به جای رژ میتونه از تینت لب، بالم لب یا لیپ گلاس استفاده کنه چون سنش رو بالا نمیبره 

ی ضد آفتاب بی رنگ یا رنگ ملایم 

با برس ابرو یا ژل لیفت ابرو گیاهی هم ابروهاشو مرتب کنه 

با همون فرچه ابرو یا فرمژه مژه هاش رو مرتب کنه 

خودم توی روبیکا پیج آرایشی دارم خواستین در خدمتم❤️

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

تینت رنگ های مختلف،شونه ی ابرو ،رژگونه ی ملایم،ضدافتاب و شوینده ی خوب،ویتامین لب ،ابرسان ،لاک ،فرمژه  ریمل و خط چشم یه باکس براش بخر بلکه راضی شه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

هر چی دلش خواست

یه بودجه تعیین کن

بگو اندازه این بودجه هر چی میخوای بخر

ولی یه شوینده و یه برس صورت خوب خودتون بخرید براش

بذارید توی خونه هر جنگولک بازی میخواد دربیاره

هر رنگی میخواد ارایش کنه

هر عکسی میخواد بگیره

باور کن هیچی نمیشه

ولی خوبی اش اینه نمیره بیرون ارایش کنه

ارایش چهره اش رو خوووب یاد میگیره 

اوقات فراغتش رو با این کارا با شادی پر میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ضدآفتاب 

ریمل 

تینت 

و هایلایتر تمام 

و یه ابرسان

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙