2777
2789
 اخه من استرس داشتم فامیلم بودیم .قبل ازمایش نگرفتم .شوهرمم اسپرمش کم‌تحرکه که دارو داده بهش&nb ...

خداروشکر آزمایش شوهرم خوب بوده منم مشکلی ندارم نمیدونم چرا نمیشه

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عید میشه یه سال😢😢😢😢 دکترم نرفتم ببینم علتش چیه .. سونو دادم نرمال بوده

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
من عید میشه یه سال😢😢😢😢 دکترم نرفتم ببینم علتش چیه .. سونو دادم نرمال بوده

الکی معطل نکن برو دکتر منم شش ماه الکی هدر دادم کاش زودتر رفته بودم

خدایا شکرت 

انشاالله همتون زود باردار بشید بعد بیاین اینجا تاپیک بزنین وای چقدر بچه داری سخته باور کنین بچه داری خیلی خیلی سخته تمام وقتت رو بچه میگیره دوس دارم یکم برا خودم باشم  

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.
چقدر من با حرفت نا امید شدم .من فکر میکردم این‌ماه با این داروها بشم ینی سه سال با وجود دارو نشدی ؟

ناامید نشو هر کسی فرق داره یکی زود جواب میگیره یکی دور .باید بیخیال بشیم.استرس خیلی بده 

خدایا شکرت