2777
2789
عنوان

خانم هایی که جدا شدن ولی طلاق از سمت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو جلسه راضی شد بیاد مشاوره مشاور گفت مشکلاتتون قابل حله اصلا کیس طلاق نیستید اما میگه دیگه نمیخوام ...

بچه خیلیییی ضربه میخوره پسر شوهرمم واقعا داره بی ادب میشه با اینکه خیلی پسر خوبی بود 

ببین همین ک‌اومده مشاوره خودش خوبه 

اگر اخلاقتون مشکل داره درستش کن

💚🌱

بچه خیلیییی ضربه میخوره پسر شوهرمم واقعا داره بی ادب میشه با اینکه خیلی پسر خوبی بود ببین همین ک‌اوم ...

گفتم مشاور مبگه مشکلاتمون قابل حله ولی اون قبول نمیکنه همش بهونه میاره ولی آخر برگشت بهم گفت من تورو از اولم نمیخواستم به زور مامانم تورو گرفتم😭

الان نه تنها در حق من بلکه در حق بچمم ظلم کرده

میتونی شکایت کنی ازش بخاطر قرار از مهریه زده ب نام مامانش و حتی اگر میتونی ازش مدرک جمع کن

اگر بعد از ثبت دادخواست به نام کسی بزنه میشه فرار از دین 

ولی این دو سال پیش زده همون موقع ها میگفت طلاق بگیریم ولی بیخیال شد برگشت گفت نه هنوز ازت سیر نشدم 

حالا رفته دادخواست داده

واقعا منو بازی داده ینی چی اصلا نمیتونم هضم کنم این موضوعو😔

گفتم مشاور مبگه مشکلاتمون قابل حله ولی اون قبول نمیکنه همش بهونه میاره ولی آخر برگشت بهم گفت من تورو ...

خیلی ها هستن ک موفقن بیخیال اولش شاید سخت باشه ولی شدنیه جلوش کم نیاز خودت رو قوی نشون بده مهارت یاد بگیر خدا کمکت می‌کنه گلم بهش ایمان داشته باشه هیچ اتفاقی اتفاقی نیست هراتفاقب بیفتد بدون خیر تو در اونه

گفتم مشاور مبگه مشکلاتمون قابل حله ولی اون قبول نمیکنه همش بهونه میاره ولی آخر برگشت بهم گفت من تورو ...

😢😢🫂 الهی دورت بگردم مهریت اگر زیاده کامل بگیر بگو فقط ب این شرط راضی میشم ک کامل همون لحظه مهرمو بدی تو دادگاه بگو 

💚🌱

اگر بعد از ثبت دادخواست به نام کسی بزنه میشه فرار از دین ولی این دو سال پیش زده همون موقع ها میگفت ط ...

ن با وکیل صبحت کن فقط در حد مشاوره ولی وکیل نگیر ک بدرد نمیخوره مشاوره بهت میده خودت انجامش بده 

😢😢🫂 الهی دورت بگردم مهریت اگر زیاده کامل بگیر بگو فقط ب این شرط راضی میشم ک کامل همون لحظه مهرمو ...

۱۱۴ تا سکه مهریه هست ولی میگه سالی یه سکه میدم بهت بعد بهم میخنده

من هرچی به قاضی بگم باز اون اعسار میزنه

خدا ازش نگذره با من بازی کرد ظلم کرد در حقم