2777
2789

شوهرشون دادخواست طلاق داده

میخواستم بپرسم اگر طلاق خوافقی نباشه یعنی از سمت شوهر باشه.

قاض دادگاه در جلسه اول رسیدگی چه سوالاتی میپرسه؟

خانم هم میتونه از خودش دفاع کنه و حرف بزنه؟

یا همون لایحه رو میخونن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اینارو اما همسر سابق شوهرم مخالف طلاق بود راضی نمیشد اما شوهرم انقد پا فشاری کرد و بلاتکلیف ...

من که اتفاقا میخوام طلاق نگیریم 

بچه کوچیک داریم 

مشاوره هم رفتیم گفت کیس طلاق نیستید 

اما شوهرم از خر شیطون پایین نمیاد

من که اتفاقا میخوام طلاق نگیریم بچه کوچیک داریم مشاوره هم رفتیم گفت کیس طلاق نیستید اما شوهرم از خر ...

دلیل طلاقتون مهمه گلم 

اون خیانت کرده بود با اینکه بچه داشتن شوهرم کوتاه نیومد 

برید پیش مشاوره اینا 

💚🌱

من که اتفاقا میخوام طلاق نگیریم بچه کوچیک داریم مشاوره هم رفتیم گفت کیس طلاق نیستید اما شوهرم از خر ...

باید نفقه بچه رو بده اگ تو دادگاه پافشاری کنی ک طلاق نامخاید و اونم هیچ دلیل قانعی نداشته باشه برای طلاق شما طلاق نمیتونه بده

دلیل طلاقتون مهمه گلم اون خیانت کرده بود با اینکه بچه داشتن شوهرم کوتاه نیومد برید پیش مشاوره اینا

دو جلسه راضی شد بیاد مشاوره 

مشاور گفت مشکلاتتون قابل حله اصلا کیس طلاق نیستید 

اما میگه دیگه نمیخوام خسته شدم ، خب بعدا پشیمون میشه که دیگه فایده نداره الانم به حرف کسی گوش نمیده ، نگران آینده بچم هستم .

باید نفقه بچه رو بده اگ تو دادگاه پافشاری کنی ک طلاق نامخاید و اونم هیچ دلیل قانعی نداشته باشه برای ...

آخه با وکیل حرف زدم گفت در هر صورت حق طلاق با مرد هست و طلاق میده