2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

129 بازدید | 24 پست

سلام دوستای خوبم!

اگه دنبال لوازم آرایشی و بهداشتی باکیفیت از برندهای خارجی هستید، من اینجام تا کمکتون کنم! هر سوالی داشتید یا برای انتخاب محصولی نیاز به راهنمایی داشتید، با مشاوره رایگان در خدمتتونم.

اگه خرید هم داشتید، با افتخار براتون آماده می‌کنم.

منتظر پیام‌هاتون هستم!

مشکلات پوست و مو هم درمان میشه

مثل:ریزش مو،وزی مو،لک پوستی،خشکی پوست و...

روبیکا هم کانال دارم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهام معمولیه

ببینید یه شامپو میخواین حالا بستگی به بودجه تون یه شامپوی خارجی خوب از 458 تومن تا حدود 640 یه شامپوی خیلی خوب میتونم بهتون بدم و یه روغن تقویت کننده هم 278 تومن.خارجی اورجینالن

وای من راجع به رنگ مو سوال دارم

رنگ موی دائم رو چجوری میشه کاری کرد زودتر بره؟ دیگه تمدید نکردم اصلا

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

مگه مو رنگ دائم میشه؟ینی تااهر عمر میمونه؟چحور

نه ببین من خواستم آلبالویی کنم

از رنگ دائم استفاده کردم

بعد میگننن تا مو رشد نکنه این رنگ همینجوری هست

حالا یکم رنگش تغییر میکنه ولی برنمیگرده به حالت عادی خودش

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

وای من راجع به رنگ مو سوال دارمرنگ موی دائم رو چجوری میشه کاری کرد زودتر بره؟ دیگه تمدید نکردم اصلا

سلام عزیزم.ببینید رنگ موی دائم از تزریق رنگدانه به مو هستش.لازمه برید سالن زیبایی که این کارو انجام میدن با روش های مخصوصی از بین ببرن کار ما نیست گلم