2777
2789

شوهرش خونه نبود تا اینو گفت شوهرم گف وردار بریم ناراحت شدیم خیلی 

چقد بعضیا منگلن واقعاااا

لایک نکنید🙏🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار زشتی کرده باید حداقل ی چای برا پذیرایی میاورد بعد ک شما متوجه میشدین شوهره نیستش خودتون جمع می‌کردید می‌رفتید 

اون خیلی بی ادب بوده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حالا یاد بگیرید بار دیگه که جایی میرید چند ساعت قبلش خبر بدید

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

کار زشتی کرده باید حداقل ی چای برا پذیرایی میاورد بعد ک شما متوجه میشدین شوهره نیستش خودتون جمع می‌ک ...

موافقم واقعا حالم ازش بهم میخوره زنیکه خنگ آدم مهمونش بیرون میکنه که میخواد بره خونه مامانش 

لایک نکنید🙏🙏🙏🙏

بله

شما بیخبر رفتین ناراحتم شدین؟!؟واقعا منم از مهمون سر زده بدم میاد شاید ادم بخپاد جایی بره یا خونش کثیف باشه اصلا امادگی مهمون نداشته باشه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون