2777
2789
آره سخته ولی من اعتقاد دارم اخلاق و رفتار رو چهره تاثیر میذاره مثلا به آقایون عصبی دقت کنی از ظاهرشو ...

عصبی نیست ولی مثل خودم اگه جایی که لازمه برای گرفتن حق برخورد کرد عصبانی هم میشه. ولی مودبه

اخه دیگه همدیگه رو از نزدیک نمی بینیم. من به بهانه ای ازشون کاری خواستم با اینکه از دستش برنمیومد به ...

ببین اگه یه مردی از یه زنی خوشش بیاد همون روزای اول میگه 

من داداشم سی و پنج سالشه از سی سالگی مامانم زورش میکرد ازدواج کن چند تا دختر از همکاراش واقعا از نظر ما خیلی خوشگل بودن هی میگفتیم برو بهشون پیشنهاد بده میزد به کوچه علی چپ ولی این اواخر خودش از یه دختری خوشش اومد میومد میگفت چجوری بگم چی بگم رفته بود به دختره پیشنهاد داده بود 

قبل از اون هی بهونه میاورد خونه ندارم نمیدونم اخلاقم بده باید برم پیش روان شناس ولی اون دخترو که دید برعکس شد همه چی.

تو راه رو براش باز کردی حالا یکم منتظر بمون ببین اون کاری میکنه ؟؟ اگه کرد که تو هم چراغ سبز نشون بده اگه نکرد باز اگه میتونی چندبار در معرض دیدش قرار بگیر که باز بهت فکر کنه بازم کاری نکرد دیگه بی خیالش شو

البته جدیدا مد شده دخترا هم به پسرا پیشنهاد میدن اگه واقعا عاشقش شدی این مرحله رو بذار آخر آخر که خودت بهش پیشنهاد بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه یه مردی از یه زنی خوشش بیاد همون روزای اول میگه من داداشم سی و پنج سالشه از سی سالگی مامانم ...

درسته حرفت و منطقی

نه من عاشق نشدم. دیگه سنم از این حرفا گذشته که با یه ارتباط ساده عاشق بشم. ولی چون چندین بار نخ داده بود باعث شد بهش فکر کنم. شناختم هم ازش محدوده حتی نمی دونم سطح تحصیلاتش به من میخوره یا نه. از طرفی سنم هم بالا رفته گزینه خوبی هم دور و برم نیست بلد هم نیستم مثل دخترای امروزی خودم پسر رو جذب کنم. میخواستم بفهمم امیدی بهش هست یان. اصلا جای فکر و خوشبینی داره یا نه

درسته حرفت و منطقینه من عاشق نشدم. دیگه سنم از این حرفا گذشته که با یه ارتباط ساده عاشق بشم. ولی چون ...

اگه قصد اون آقا ازدواج باشه آره امیدی هست 

ولی خب میتونی بیشتر با مردم درارتباط باشی بیشتر بشناسنت چندتا پیشنهاد حتما میگیری

اگه قصد اون آقا ازدواج باشه آره امیدی هست ولی خب میتونی بیشتر با مردم درارتباط باشی بیشتر بشناسنت چن ...

نمی دونم. صبر و توکل به خدا

از چت جی پی تی پرسیدم پیشنهادش این بود که ادتباط کاری رو حفظ کن و رو کارت متمرکز شو😂

اخه خود چت پیشنهاد داده بود برو بهش پیام بده . دلمو قرص کرد .خدایی هم بد ندیدم از این کار. 

الان میگه رو کارت متمرکز شو و فقط ارتباط کاری رو خفظ کن😂😂خیلی عاقله

ولی نمی فهمم اون آقا رو. نمی دونم چرا هیچ کس به من تا حالا مستقیم پیشنهاد نداده

با اینکه خواستگار زیاد داشتم

البته نظر دوستم اینه که پسرا مستقیم نمیگن

چی بگم. حدس زدن آدما کار سختیه. درگیری فکریم اینه که چی تو فکرش میگذره. می فهمم که به من حس داره. کامل می فهمم ولی نمی دونم به چی فکر می کنه

نمی دونم. صبر و توکل به خدااز چت جی پی تی پرسیدم پیشنهادش این بود که ادتباط کاری رو حفظ کن و رو کارت ...

نظر منو بخوای سعی نکن بفهمی به چی فکر میکنه درکت میکنم میخوای ازدواج کنی اون آقا هم از حق نگذریم خوش قیافه هست و با شرتیط شما جوره ولی خب راستشو بخوای کاری از دستت برنمیاد بخوای بیشتر از این جلو بری یجورایی خوب نمیشه 

به نظر منم ارتباطتتو از این به بعد رسمی حفظ کن و خب فعلا منتظر باش دیگه تا ببینی حرکت بعدیش چیه

نظر منو بخوای سعی نکن بفهمی به چی فکر میکنه درکت میکنم میخوای ازدواج کنی اون آقا هم از حق نگذریم خوش ...

مرسی عزیزم که مثل یه دوست پای حرفام نشستی و راهنمایی کردی.

ولی نمی تونم فکر نکنم و تحلیلش نکنم

به نظرت شرایط مالی نمی تونه باعث بشه یه پسر تعلل کنه؟  اخه واسه ازدواج، پسرا خدایی به این مورد خیلی فکر می کنن و حق هم دارن.

از طرفی نمی دونم چرا تعجب کرد وقتی فهمید با ماشین خودم اومدم. مستقیم پرسید ماشین خودتونه🤔 من که گقته بودم از فارغ التحصیلیم دارم کار می کنم.

حدس میزنم خودش ماشین نداشت چون با ماشین دوستش میومدن میرفتن. البته نه که اوضاعش بد باشه. کارش آزاده سرمایه گذاری می کنه رو ملک و چیزای دیگه. ولی به نظرم دوست نداره پایینتر باشه به هیچ وجه

مرسی عزیزم که مثل یه دوست پای حرفام نشستی و راهنمایی کردی.ولی نمی تونم فکر نکنم و تحلیلش نکنمبه نظرت ...

خواهش میکنم عزیزم من اصلا کارم همینه 

چرا شرایط اقتصادی خیلی تاثیر داره به اینکه نتونه پیشنهاد بده 

اینکه ماشینتو دیده تعجب کرده احتمالا میتونه این باشه که شاید نمیدونسته از نظر مالی اوکی هستی و خب اون وسط سریع یه مقایسه ی مالی بین خودش و خودت کرده

اگه زیاد همدیگرو میبینین باهاش گرم بگیر عیب نداره

البته نه اینکه خودتو لوس کنی و نازکنیاا مثلا بهش توجه کن جواب سلامشو خیلی رساتر بده 

دیگه خودت زنی دیگه میدونی چی میگم یه کاری کن حس کنه آدم امنی هستی آدم مهربونی هستی و از این حرفا

بنظرم اقای محترمیه و اهل تلاشهخیلی میخوره لارج باشهیکمم شاید مارموزتاپیک اخرم نظر بدید لطفا

عزیزم تاپیک اخرتو دیدم ولی هیچ کدوم از این اصطلاحاتو نمیشناسم. شرمنده