2777
2789
سلام.....
پسرم 11 ماه و 8 روزشه........یادمه از دو ماهگی هر دکتری یه حرفی زد........یه دکتر گفت گوشش عفونت داره..بردم پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی ..گفت نه خانوم.....اینا ترشحات معمولیه گوشه....و عفونت تب میاره و ترشحات زرد رنگ میده بیرون...و بچه خیلی بی تابه و رو شگوشش نمی خوابه......این جریان ادامه داشت تا 8 ماهگی که تب داشت و خیلی از دکترا دلیلشو نفهمیدین و یکیشون گفت واسه عفونت گوشه.......بچه چند روز آنتی بیوتیک خورد و رو تبش و بی قراریش تاثیر نداشت تا بردمش پیش پروفسور سلطان زاده و آز داد و همه چیز سالم بود و گوششم معاینه کرد و گفت سالمه....و احتمال زیاد این تب و اسهالش ویروسیه.......گه بله ویروسی بود و آخرش معلوم شد سرخ جوش نوزادانه...........چند روز پیشم ابریزش بینی داشت برمش دکتر...همه چیزشو چک کرد و بــــــــــــــاز اینم گفت عفونت گوش داره........البته ازم پرسید که شبا بیقرار نیست؟گفتم چرا..........گفت واسه همینه.....اخه بچه نه تب داره و ن ظاهرا دردی که ناشی از روی گوشش خوابیدن باشه............
تو رو خدا راهنماییم کنید.
کواموکسی کلاو داده...بهش نمیسازه و با خوردش فقط جیغ میزنه............اسهالم بهش اضافه شد..........
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
دختر من هم سه سال و چهار ماهش هست و از حدود یک سالگی مشکل عفونت گوش داره، اوایل که نمی تونست حرف بزنه گوشش را می کشید و تب مختصری هم می کرد و خیلی بیقرار بود، گریه های شدیدی می کرد که اصلا قطع نمی شد ولی بزرگتر که شد خودش می گفت که گوش درد داره، الان هم تحت درمان آنتی بیوتیک طولانی مدت هست.
آموکسی کلاو داروی خوبی هست ولی اگر بهش سازگار نیست داروهای دیگری هم هست که دکتر تجویز می کنه، مثل اریترومایسین.
معمولا پزشکان گوش و حلق و بینی در مورد عفونت گوش می توانند اظهار نظر قطعی بکنند.
خب تیما جان عزیزم
من ادیولوژیست هستم یعنی همون کارشناس شنوایی سنجی که شما میشناسید
هر وقت بچه ات دست به گوشش میبره یعنی درد گوش داره و فقط با یه تست ساده تمپانومتری در مطب های شنوایی سنجی میتونی متوجه شی که عفونت گوش داره یا خیر

حالا اگه نزدیک به منی میتونی به آدرس زیر بیاریش تا من خودم معاینه اش کنم
هفت تیر-ابتدای پل کریمخان زند-جنب اداره حقوقی بانک ملی ایران-پ63 -ط دوم- شنوایی سنجی سروش
88140985 ساعت کارم 10 تا 13 و 17 تا 19:30

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیما جان پسر منم سابقه عفونت گوش نداشت الان 21 ماهشه و دو هفته پیش دستشو میکرد گوششو میخاروند چون عفونت گوش بخاطر آلودگی هوا تو بچه ها خیلی شایع ست و خیلی از بچه های طرافم گوششون تو این یکماه عفونت کرده بود بردمش دکتر که گفت ملتهب و اگر دارو مصرف نکنه کامل عفونی میشه و تب میکنه....خداروشکر سفکسیم خورد و خوب شد....... نگران نباش چرک خشک کن سر ساعت بخوره به اندازه ای که دکتر تجویز کرده حتما خوب میشه......پسر منم با چرک خشک کن یه کم اسهال میشه طبیعیه........ به پسرتون مایعات خیلی زیاد بدید بخوره....که اثر چرک خشک کن دفع بشه....
مامی امیر آرتا

خیلی خوشحالم که با شما در این سایت آشنا شدم
همانطور که در بالا گفتم دختر من هم مشکل عفونت گوش داره
از گوش دخترم نواری گرفته شد که در آن جدولی به شکل چپ و راست هست و در هر دو علائمی که کشیده شده و روی آن نوشته شده C2 هر دکتری که دخترم را می برم تا این نوار گوش را می بیند می گوید عفونت شدید داره،
آخرین دکتری که دخترم را بردم گفت هر دو گوش مشکل عفونت داره ولی گوش چپ بیشتره، داخل گوش جرم زیادی هست، و پرده گوش ملتهب با رگه های خونی هست.
آموکسی کلاو اصلا رویش اثری نکرد الان حدود یک هفته است که اریترومایسین هر شش ساعت یکبار و کوتریموکسازول هر 12 ساعت 5 سی سی مصرف می کنه.
اگر شما اطلاعات تکمیلی داشته باشید خوشحال می شوم با شما در ارتباط باشم.
ممنون دوستان
اما پسرم نه گوشش رو میکشه و نه تب داره............
جالب اینه که پروفسور سلطان زاده فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفاله.....اون معاینه کرد و گفت سالمه

ممنون مامامی امیر ارتا جون..........می تونم باهاتون تماس بگیرم و تلفنی صحبت کنم؟
بجه ها دختر من فقط خوابیده شیر میخوره الان 8 ماهشه،،، ? دکتر کفت اشکال نداره,واسه نى نى های زیره 3 ماه نباید خوابیده بدی,,,,دختر منم همش کوششو میخارونه ومیکشه,,,بردم دکتر میکه طبیعى این عادت نه درد,,الانم با جیغ از خواب بلند میشه ,,,نمیدونم علایم جیه?
تیما منم اطلاعی از عفونت گوش ندارم . بیا بگو امیر محمد امروز چطوره؟

بهشت جان پسر منم دائما گوشش رو می کشه و می خارونه . دکتر به منم گفت این طبیعیه.. الان ماههاست اینطوریه.مشکلی هم نداشته الحمدلله. هر بار هم دکتر بردمش برا چکاپ کلی، گوشش رو دیده گفته سالمه.... ضمنا منم همیشه خوابیده شیر دادم.. شاید منظور آنی از خوابیده شیر ندادن برای موقعیه که عفونت داشته باشن ..
ممنون دوستان
میگم امیر نه تب داره و نه گوشش رو میخارونه.........
زیتروماکس تو دو ماهگی واسه عفونت ریه خورد و اصلا بهش نساخت...........