2777
2789
عنوان

ابله زدم و مامانم میگه برو مدرسه

214 بازدید | 29 پست

دوستان من از پنجشنبه ابله زدم و امروز هم نرفتم مدرسه 

و یه چند ساعت حالم خوبه اما بعد یهو تب و لرز میکنم 

من میگم مدرسه نرم یه هفته ای 

اما مامانم میگه فردا ماسک میزنی و باید بری مدرسه کسی هم نمی‌خواد بفهمه آبله داری 

چیکار کنم من به نظرتون؟

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد آبله مسریع که بری هرکی تو کلاست باشه میگیره

حق الناسه والا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نرید دیگران رو درگیر نکنید 

یک موقع کسی تو خونه اش فرد باردار هست منتقل میشه و میگیره حالا مدرسه نرید چی میشه؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چه مامان بی فکری 😐حال خودت به کنار میخاد چن نفر دیگرم بدبخت کنهای خدا

از دکتر پرسیده دکتر گفته وقتی ابله ها درحال خشک شدن هستن منتقل میشه 

میگه الان برو اون موقع نرو که دونه هات دارن خشک میشن 

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
از دکتر پرسیده دکتر گفته وقتی ابله ها درحال خشک شدن هستن منتقل میشه میگه الان برو اون موقع نرو که دو ...

آره اینجوریه 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

از دکتر پرسیده دکتر گفته وقتی ابله ها درحال خشک شدن هستن منتقل میشه میگه الان برو اون موقع نرو که دو ...

تا زمانی که آبله ها هستند و خشک نشدن ناقل هستید ...

نه اینکه زمان خشک شدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️