2777
2789

دست آدم ظالمه هرجور بخواد تکونش میده پولدار و بی پول هم نداره ستم حرف اول رو میزنه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بود گذاشتمش رو زمینخوبی عشقم؟؟؟؟

بیا باهاش توپ بازی کنیم 😁😂 خوبم فدات تو خوبی خوشکلم؟ 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بیا باهاش توپ بازی کنیم 😁😂 خوبم فدات تو خوبی خوشکلم؟

خداروشکر خوبم میگذره

واظب خودت باش😘😘😘😘😘

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

خداروشکر خوبم میگذرهواظب خودت باش😘😘😘😘😘

بخدا پوکیدم رو تخت😩 شوهرم مثل جغد بالاسرمه هی میگه مواظب باش اه😫

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

مثلا چیکار ؟والا خدایی خیلی خوبه بهترین برنامس چهارتا راهنمایی خوب می‌کنه همون راهنمایی که کاربرای ا ...

بابا اصلا بحث راهنمایی نیست اینا چیزی نیست تو هوش مصنوعی خیلی بالاتر از اینا ک تصورش سخته

امروزی سخنرانی رائفی پور رو گوش کردم این چی میگفت... 

خوب و بدشم باز مثل سایر چیزای دیگه ب استفاده ی خودمونه 

ولی دیگه جوریکه این مارو بزاره دم در خودش همه کاره بشه  

واقعا جنگ جنگ اراده هاست

بخدا پوکیدم رو تخت😩 شوهرم مثل جغد بالاسرمه هی میگه مواظب باش اه😫

حق داره بنده خدا

تحمل کن میگذره به بعدش می ارزه

حق داره بنده خداتحمل کن میگذره به بعدش می ارزه

اره میگه گناه داری باید کامل رعایت کنی تا خوب شی

خاک بسرم یه مرد درخواست داد الان اخه مگه چی گفتم ملت حق ندارن دردم بکشن 😐😐😐🤣

اره میگه گناه داری باید کامل رعایت کنی تا خوب شیخاک بسرم یه مرد درخواست داد الان اخه مگه چی گفتم ملت ...

اتفاقا الان داشتیم راجبشون حرف میزدیم صبر کن تکت کنم