2777
2789
عنوان

امپول ملیتاید برای لاغری

257 بازدید | 6 پست

کسی استفاده کرده از این آمپول؟

من کبد چرب دارم حدود ۲۵ کیلو هم اضافه وزن دارم هر رژیمی میگیرم چون تنبلی تخمدان دارم وزنم کم نمیشه زیاد ورزش و انواع رژیم رو گرفتم تاثیر نداشت

این آمپول تاثیر داره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بله برای من تاثیر داشت

چقدر کم کردید تو چه مدت؟

و اینکه عوارض و اینا نداشت براتون؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ۶ ماه ۱۵ کیلویه کم سخته دیگه مثلا مامانم نتونست تحمل کنه و نتونست ادامه بده

عوارض نداره؟

مثل تیرویید و قند و اینا

برای من که تا حالا چیزی پیش نیومده

مرسی پاسخ دادید 

و اینکه دکتر غدد براتون نوشت؟