2777
2789

سلام دوستان من این سری ک پریود شدم کلومیفن و آمپول hcg زدم ک باردار بشم از روز ۱۴هم قرص دوفاستون خوردم ۱۲دی موعد پریه 

شماها چی قرص خوردین باردار بودین یا نه؟کسی نتیجه گرفته از این قرصا

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

سلام من همون ماه اول مصرف کردم و باردارم البته بدون آمپول

در کنارش قطره ویتاگنوس از 5 تا 21 عادت

برموکریپتین یک چهارم با اینکه اصلا پرولاکتین ام مشکل نداشت

روزی دوتا متفورمین

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا دامن همتون سبز بشه

اما دوستان حتما حتما همسرهاتون هم آزمایش بدن

من همسرم تعداد اسپرمش خیلی کم بود 4 میلیون

اما ب لطف خدا بزرگ و دکترش که واقعا تبحر داشت از 4 میلیون شد 91 میلیون

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
سلام من همون ماه اول مصرف کردم و باردارم البته بدون آمپول در کنارش قطره ویتاگنوس از 5 تا 21 عادت ب ...

بروموکریپتین اشکالی نداره؟من یه کوچولو پرولاکتینم بالاست.بنظرت مشکلی داره روزی نصف قرص بخورم؟

خدایا شکرت😘😘😘
بروموکریپتین اشکالی نداره؟من یه کوچولو پرولاکتینم بالاست.بنظرت مشکلی داره روزی نصف قرص بخورم؟

حتما باید پزشکت بده

همه داروهای من دکتر داد

حتما باید پزشکت بده همه داروهای من دکتر داد

پزشکم قبلا بهم داد .اما چون دیگه پیشش نمیرم قطع کردم دوباره ازمایش دادم یکم بالا بوذ .دکترمم گفت هم اقدام کن هم این قرص رو بخور عیب نداره

خدایا شکرت😘😘😘
حتما باید پزشکت بده همه داروهای من دکتر داد

عزیزم ب سلاااامتی خوش ب حالت منم بار اولمه مصرف کردم دعا کن منم باردار باشم

چند روز از پری گذشته بود فهمیدی بارداری؟

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭
عزيزم چقدر طول کشید تا مشکل همسرتون برطرف شد؟ 

دو ماه بعد مصرف دوباره آزمایش داد