2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 25 پست
بچه ها من رواني شدم خوش بحال بقيه همه اطرافيانم دارن زندگي ميكنن ريلكسن من خل شدم تمام شادي از جون ...

ایت الکرسی بخون من خیلی بهش ایمان دارم خونتون چجوریه؟

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز خیلیا نمی دونن استان البرزیم هست. از بس همه دانش و اگاهی بالا دارن.اروم باش 😂😂😂😂

باچع😅

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
ایت الکرسی بخون من خیلی بهش ایمان دارم خونتون چجوریه؟

خونمون قديمي ساز بازسازي شدست منطقشم هفت تيره ميگن از گسل دوره

ولي من دارم رواني ميشم الانم اومدم همدان از ترس

فقط دارم سايت زلزله نگاريو چك ميكنم 

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
بچه ها من رواني شدم خوش بحال بقيه همه اطرافيانم دارن زندگي ميكنن ريلكسن من خل شدم تمام شادي از جون ...

من که سرشار از ارامشم دیشب زلزله اومد از رو تخت بلند نشدم. بالشو گذاشتم رو سرم. یاااااد بگیر 

من که سرشار از ارامشم دیشب زلزله اومد از رو تخت بلند نشدم. بالشو گذاشتم رو سرم. یاااااد بگیر 

فقط ميتونم بگم خوش به سعادتت خوش به حالت

چقدر خوشبختي چقدر استرس نداشتن و ارامش خوبه

من نميتونم ...

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
خونمون قديمي ساز بازسازي شدست منطقشم هفت تيره ميگن از گسل دوره ولي من دارم رواني ميشم الانم اومدم ه ...

عزیزم دعا بخون خونه بازسازی شده خیلی نگرانی نداره هفت تیر 

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......

دوستان عزیز

احتیاط شرط عقل است و این حوادث تذکر و تلنگری است،

برای دفع و رفع بلا همگی دعا کنیم و دراین ایام و ساعات بیشتر مراقب باشیم.

1_ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الذُّنُوبَ الَّتِی تُنْزِلُ الْبَلَاء

خدایا ،گناهانی از من که باعث نزول بلا میشوند بیامرز .

فرازی از دعای کمیل

این دعا را زیاد بخوانید.

۲_صدقه کنار بگذاریم ( مبلغ قابل توجه )

۳_با خداوند عهد ببندیم که در صورت رفع بلا، اخلاق بدی ( رذیله ای )

را ترک می کنیم.( عهدی که با خدا در طوفان بستیم، در آرامش فراموش نکنیم )

۴_سه مرتبه سوره ناس و سه مرتبه سوره ی فلق را بخوانیم ( دستور العمل امام صادق وامام باقر علیهما السلام)

۵_از فرزندان و کودکان مان بخواهیم که با دل و قلب پاکشان سوره ی حمد را بخوانند. ( پیامبر فرمودند:وقت باشد که خداتقدیر کرده باشد  بر قومی عذاب را، پس کوکی از کودکان از قوم، سوره ی حمد (فاتحه) را بخواند، حق تبارک و تعالی به برکت آن، عذاب را به مدت چهل سال از ایشان بردارد.

۵_نماز آیات را فراموش نکنید.

۶_اگر قصد دارید در بستر استراحت کنید با وضو و رو به قبله بخوابید.

۷_اگر قصد دارید در بستر استراحت کنید سوره ی حمد و توحید را بخوانید  ( پیامبر فرمودند: چنین انسانی از همه ی بلا ها ایمن می‌شود‌.)

۸_استغفار کنیم، حلالیت بطلبیم .

۹_اگر حق الله بر گردن ماست عهد ببندیم بعد ازرفع بلا ، جبران کنیم ( نماز قضا، روزه، خمس، زکات، حج واجب و....)

۱۰_ اگرحق الناس بر گردن ماست از نظر معنوی یا مادی جبران کنیم.

۱۱_توسل به امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف بسیار راهگشا خواهد بود.

۱۲_ آرامش خود را حفظ کنیم با یاد خدا ( الا بذکر الله تطمئن القلوب )

۱۳_این حالات ، حالت اضطرار است، چون نهایت اخلاص در آن وجود دارد و در این حالت ذکر یا الله، آرامش بخش ترین ذکرهاست.

۱۴_همراه خود قرآن داشته باشید و حرز معصومین علیهم السلام.

۱۵.نماز شب بخوانید که نماز شب  نشئه است.( مزمل /آیه ۶) ان ناشئه الیل هی اشد وطأ و اقوم قیلا ( قطعا عبادت در دل شب و نماز شب ، پایدار تر است ،نشئه یعنی نماز شب دگرگون کننده است ،یعنی خیلی اثر گذار است.این تعبیر برای قیامت نیز هست که کنایه از اثر جدی نماز شب دارد.

۱۶_ به دوستان خود اطلاع دهید ان‌شاءالله به برکت تلاوت قرآن کودکی و یا بزرگی و توبه و استغفار و دعا و... دفع و رفع بلا شود.

🙏 یا صاحب الزمان عج

الغوث و الامان