2777
2789
عنوان

بهم ریختگی هورمون

79 بازدید | 8 پست

سلام کسی هست که مشکل هورمونی داشته باشه و برای درمانش چکار میکنید من ارثی مشکل هورمون دارم و باعث ریزش موی شدیدم شده و روی صورتم موی زائد دارم دکترم رفتم اما فایده نداشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ازمایش و سونو بدی

منی که الان اینجام دارم این سوال میپرسم چند سال چندتا دکتر عوض کردم و تا دلت بخواد سونو و آزمایش دادم و خیلی راه رفتم که الان دارم از کاربرا هم میپرسم 

برای شما کار ساز بود ؟

خوب من مشکلم پولیپ رحم بود ک دکتر گف هم پولیپو رفع میکنه و هورمونارو تنظیم میکنه ولی بنظرم دکترتو عوض کن و سونو و ازمایش برو حتما سرخود استفاده نکن

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

خوب من مشکلم پولیپ رحم بود ک دکتر گف هم پولیپو رفع میکنه و هورمونارو تنظیم میکنه ولی بنظرم دکترتو عو ...

ولی کلا اینم بگم این قرصه چون خاصیت جلوگیری داره دکتر گف هر زمانی خواستی میتونی چند ماه استفاده کنی 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

منی که الان اینجام دارم این سوال میپرسم چند سال چندتا دکتر عوض کردم و تا دلت بخواد سونو و آزمایش داد ...

خب ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی یا تخمدان پلی کیستیک یا چیزای دیگه 

تا وقتی ازمایش و سونو هم ندی که مشکلت دقیق مشخص نمیشه 

ببین ازمایش رو باید روز سوم پریود بدی و سونو رو روز پنجم پریود تا مشکلت مشخص بشه 

و اینکه اگه تهرانی یه دکتر خوب بهت میتونم معرفی کنم