2777
2789

همشون بد نیستن

اینکع پاشونو از حدشون فراتر بزارن بده

اومدی کشور ما باشه ولی خب رعایت کن حقوق و اخترام مارو رعایت کن

ایرانیم میرن خارج وقدر احترام ب اون کسور میزارن

هرچی باشه این کشور مال ماسو شما فقط یه مهمونید پی احترام صاخب خونه رو داشته باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون چطوری خوبن؟ کولشون می کنن؟ نهااایتش بی تفاوت باشن . البته نسبت به هموطنشونم بی تفاوتن بیرون چه برسه افغانی.

شنیدی می گن یه بز گر یه گله رو مبتلا می کنه؟

یه افغانی که گند بزنه همشون بدنام میشن . 

همین الان یه تاپیک ترکید استارترش فتیش شوهر افغانی داشت 😂

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

من میگم چرا انقدر از افغانی ها بدتون میاد؟

اوناهم مثل ما آدم هستن .به اینکار نمیگن نژاد پرستی؟

یا خودتون هم دوس دارید وقتی میرید خارج از کشور اروپا . آدم های اونجا هم همانند رفتار شما نسبت به افغانیا برخورد کنن؟

خوب هستن بابا.دیدم که میگم.خدایی

خوب نیستن یعنی درواقع سعی میکنن اکثرا کمترین ارتباطو باهاشون داشته باشن تا کمترین درگیری پیش بیاد وگرنه تو دنیای واقعی هم همین حسو دارن نسبت به بیشتر افغانیا که خب تقصیر خودشونم هست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

از ایرانیا بهتر زندگی میکنن هرچی درآمدم دارن خرج خودشون میکنن

اتفاقن از یکی شنیدم ک شوهرش با یکی از همین زنای افغان دو سال دوست بوده و ب بهانه ماموریت کاری میرفته پیشش باهم رابطه داشتن 

افغانی ❌افغانستانی ✅

خودشون هم افغانی میگن به همدیگه 

من چند تا همسایه داشتم که الحمدالله رفتن از اینجا

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

هر جا خوب و بد داره همه شون آدمهای بدی نیستن.منظور اون مهاجرانی که عامل و قتل و ناامنی و شرارت هستند.یه خانواده افغانستانی از خیلی قدیم اومدن شیراز من میشناسمشون.کلا بچه هاش لهجه شیرازی گرفتن درس خوندن امروز از پسرشون خواستم یه کاری برام انجام بده فورا انجام داد.تا حالا ازارشون به هیچ کس نرسیده

مامی کیا ی سابق هستم 
من میگم چرا انقدر از افغانی ها بدتون میاد؟اوناهم مثل ما آدم هستن .به اینکار نمیگن نژاد پرستی؟یا خودت ...

ما میریم اروپا به اروپاییا میگیم کشورتونو از دستتون میگیرم فک کردین کی هستین؟

اتفاقا کلی شات از کرم ریختنای اینا دارم آدم نیستن سگن سگ

من میگم چرا انقدر از افغانی ها بدتون میاد؟اوناهم مثل ما آدم هستن .به اینکار نمیگن نژاد پرستی؟یا خودت ...

همه جا خوب و بد داره 

ادم ایرانی ها نمیتونن قاتل باشن .؟ خیانتکار باشن ؟ کلاه  بردار و هرزه باشن.؟

همه جا داره چه اروپا چه افغانیا چه ایران