2777
2789
عنوان

جاریییمم رو مخمههههههه

876 بازدید | 62 پست

بچها من همیشه هرکی درگیر جاری بازی میشد رو مسخره میکردم حالا ک ازدواج کردم خودم درگیر این جاری بازیا شدم 

چیکار کنم رو مخم نباشه 

رفتارش نگاهش صحیت کردنش همش عصبیم میکنه 

نامزدم ک از زنداداشش تعریف میکنه انگاری ی چوب داغ میذارن رو کمرم😑😑😑 

نمیخوامم از اول دشمنی کنم 

ولی رو مخمه 

نامزدم داشت از زنداداشش تعریف میکرد گفتم بله حتما یک جوری گفتما با تیکه و طنعه بعد نامزدمم گفت حسودیت میشه؟ گفتم خیر  

حالا جای شوهرمم خراب شدم فک میکنه حسودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن با سیاست رابطه‌تو باهاش قطع کنی جلو نامزدتم حسادتتو نشون نده همه همینن هر کی هم بیاد بگه نیستم دروغ گفته جاری کلاً با جاری رابطه خوبی نداره مگر استثنا 

یواش یواش رابطتو کم کن بعد یواش یواش خود شوهرت متوجه میشه که جاری اگه خوب نباشه خوب نیست

فکر کن غریبه است .

هی تعریف میکنن تا هم مثل اون بشی . ولی گوش نده .

من اینکارو کردم . راه من جداس.   هی تعریف کردن . بعد ۸ سال    

شروع کردن به بدگویی ازش .  ......   بازم به من چه ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

والا هر کی بگه چیزی جز حسادته دروغ گفته

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

همش به خودت ربط داره من از اول با خواهر شوهر و جاریم دوست بودم هیچ حساسیتی هم ندارمهم اشپزیش بهتره ه ...

همه مثل شما دل بزرگ نیستن عزیزم الان جاری خود من من واقعاً باهاش همه جوره خوبم ولی اصلاً نمی‌دونم چرا باید تو به راه رفتن من حسادت می‌کنه

تقصیر ما نیست 

نقصیر شوهر هامونه 

میخوان از اول اینا رو بذارن رو سر ما 

اختلاف ایجاد میکنن که بتونن حکومت کنن 

اکثرا هم موفق میشن

شوهر من نمیدونی اوایل با زن برادراش چه میکرو 

چجوری حرص منو در میاورد 

خیلی اذیتم میکرد

البته هنوزم میکنه چند وقت پیش بود من یک ماه مریض شدید بودم این یک لیوان آب دست من نداد یکبارم حالمو نپرسید 

بعد خبر رسید جاریم رفته بیمارستان نمیدونی با چه حالی زنگ زد به برادرش حالش میپرسید 

همه مثل شما دل بزرگ نیستن عزیزم الان جاری خود من من واقعاً باهاش همه جوره خوبم ولی اصلاً نمی‌دونم چر ...

اره اینو قبول دارم جاری هم ممکنه کرم داشته باشه

ولی من منظورم این دوستمون بود که اول ازدواجشه گفتم الکی حساس نشه

کاری نکن و رفتاری نشون نده که نامزدت حساس بشه،وقتی ازش تعریف میکنی طبیعی برخوردکن،کاری نکن آدم بده بشی 

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
مثلا جاریت تا حالا چی گفته چی کار کرده که ناراحتت کرده؟

ما ک میخواستیم ازدواج کنیم 

شوهرم کادر درمانه من شاغل نیستم .همون اولش ک منو نشون داده بود 

برگشته بود گفته بود تو کادرمانی باید با یکی هم سطح خودت ازدواج کنی(منو سطح پایین دونسته بود) و مخالف ازدواج بود 

یک بار زنگ زدم پدر شوهرم روز پدر همین چند وقت پیش 

پدرشوهرم هعی قربون صدقم رفت بعد جاریم با کنایه گفت  نو امده به بازار کهنه شده دل ازار 

کلا یکسره رو مخمه