سلام دوستان پسرم چهار سالشه تاخیر در گفتار داره گفتار درمانی میبرم شربت امگا ۳ گرفتم ولی نخورد تست کردم طعم و بوی روغن ماهی میده با چی میتونم ترکیب کنم تجربه ای اگه دارید ممنون میشم در اختیارم بزارید
بله حتمن طبیعی باشه.دیگه هر دفعه با یه بهونه ای باید تو آب و نوشیدنیها یا سوپ بریزین ک متوجه نشه
یه جا خوندم با غذا هم میشه ترکیب کرد ولی نمیدونم تا چه حد درست باشه آیا همون تاثیرات و داره یا ترکیبش با چیز دیگه بی اثر نمیکنه؟واقعا هم خیلی بدمزه س کمی تست کردم میخواستم بالا بیارم،😵💫
یه جا خوندم با غذا هم میشه ترکیب کرد ولی نمیدونم تا چه حد درست باشه آیا همون تاثیرات و داره یا ترکیب ...
ای وای واقعن پس حق داره نخوره🤭 کاش طعم دار و خوشمزه ترش موجود بود ولی موقع پخت غذا نریز وقتی میخای غذارو براش بکشی تو خورشتش مثلن بریز و امیدوارم از غذا زده نشه😉
ای وای واقعن پس حق داره نخوره🤭 کاش طعم دار و خوشمزه ترش موجود بود ولی موقع پخت غذا نریز وقتی میخای ...
طعم داره مثلا با اسانس پرتقاله ولی در اصل طعم و بوی روغن ماهی میده لیز و سنگین هست خودم یه کوچولو خوردم بعدش چندتا میوه خوردم تا دوساعت همش آب میخوردم پسرم شربتو میبنینه فرار میکنه،😁