2777
2789

پریود شدم و شکل واژنم به طرز عجیبی تغییر کرده ببخشید گوشتش مثل تکه تکه شده دفعه ی قبلم که پریود شدم اینجوری بود خیلی میترسم به مامانم هم نمیتونم بگم چیکار کنم😭😭😭 اینم بگم عفونت قارچی هم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکه تکه شده یعنی چی؟؟خب برو از یه دکتر زنان خوب و معروف نوبت بگیر معاونت کنهچرا به مامانت نمیتونی بگ ...

کلا روم نمیشه حتی پریودم میشم جوریه که خبر نداره 

شکلش ک تغیر نمیکنه!!

بنظرم شما لخته خون دیدی رو بدنت چنین حسی داری

چجوری اخه شکلش رو فهمیدی دختر

منظورت رو مفهوم تر برسون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شکلش ک تغیر نمیکنه!!بنظرم شما لخته خون دیدی رو بدنت چنین حسی داریچجوری اخه شکلش رو فهمیدی دخترمنظورت ...

نمیدونم چطور بگم نه خون نیست گوشت واژنمه خیلی بد شده حالت لایه لایه شده

نمیدونم چطور بگم نه خون نیست گوشت واژنمه خیلی بد شده حالت لایه لایه شده

وایستا پریودت خوب شه

ببینی بازم همینطوره

اگر بازم همینطور بود ک مدلشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چ جوری دیدی اخه من تا حالا دقت نکردم ب چ چیزا دقت میکنیدبخدا

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •