2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمون میشی

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
اگه من نباشم یعنی بابایی داره که براش مهم باشه دخترش چی میکشه اون فقط میگه پسرم.خونوادش هم هر کی دنب ...

پس دیگه زندگی اونم خراب میکنی تا عمر داره نمی بخشتت

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

تا میام قبلی رو فراموش کنم ب خودم و بچه هام برسم ی جدید رو میکنه

یکیش میگه لباسشویی خراب بوده

یکیش میگه شماره الکی تو گوشیم سیو بوده فکر کردم کار تو بوده 

خب اگه هیچی نبوده چرا همه زنگ و پیامات پاک میکنی؟

.......
پس دیگه زندگی اونم خراب میکنی تا عمر داره نمی بخشتت

من زندگی ندارم تو خیانتاش هیچی کافیه تو خونوادش یکی بگه بمیر فوری میمیره

خواهرش چقدر بهم بی احترامی کرده پشت سرم حرف زده اگه برادرشوهر بود بخاطر زنش باهمه قهر می‌کرد ولی این منو ول میکنه میره پیش اونا 

واسه همین هر کی میرسه ب خودش اجازه میده ب من بی احترامی کنه

.......