2777
2789
عنوان

کی نوزاد داره و با تجربه هست

138 بازدید | 14 پست

سلام ماماناا

دخترم سه ماهه. این ماه هم اعتصاب شیر کرد چند روز و هم ویروس سرماخوردگی گرفت.

لاغر شد و وزنگیری خوبی نداشت.

چی بخورم ک شیرم چرب بشه و مقوی تا قبل از واکسن چهارماهگی جبران کنه وزن از دست رفتش رو

حساسیت ب پروتیین گاوی هم داره

قرص لاکتاول کسی استفاده کرده؟ واقعا شیر رو مقوی میکنه؟

آخه قیمت بالایی داره می‌خوام اگه واقعا خوبه بخرم😅

پودر گالاکتومید چطور؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک مخصوص  این بچه ها وجود داره .

بچه هایی که به پروتیین و‌.‌حساسن  . 

برو از داروخانه بخر .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به خود بچه قطره پدی لاکت بده .پنج قطره صبح پنج قطره غروب سیستم ایمنیش بهتر میشه ،اشتهاش خوب میشه .واسه اینکه شیرت مقوی شه‌ هر چی دم دستت میرسه بخور البته چیزای مضر مثل سوسیس و....نخور اصلا کنجد شیر رو چرب می کنه ،حتما روزی رو قاشق بخور .خرما زاهدی هم عالیه .آبگوشت هم حجم شیر افزایش میده .شکر طبرزد صبح ناشتا داخل آب حل کنی بخوری بچه ات‌ از خوردن شیرت لذت می‌بره وشیرت خوش طعم میشه

بخاطر سرما خوردگیشه که شیر نمیخوره سعی کن سریع درمانش کنی بعد خودش اشتهاش برمیگرده خودتم غذای خوب بخ ...

نه از ماه دوم ب بعد کلا خیلی سخت شیر میخوره

با کوچکترین صدا یا تغییر وضعیت بدنم دیگه شیر نمیخوره

شیر خشک مخصوص این بچه ها وجود داره .بچه هایی که به پروتیین و‌.‌حساسن . برو از داروخانه بخر .

می‌خوام شیر خودم مقوی بشه هم زودتر سرماخوردگیش خوب بشه هم وزنی ک از دست داده برگرده

آره عزیزمگرمی بخوری شیرت مقوی میشه. وقتی هم غذای کمکی براش شروع کردی هر روز بهش حریره بادام بده.

خب من هم روز رازیانه زیره خرما شیره میخورم اما وزنگیری دخترم معمولی هست که

خب من هم روز رازیانه زیره خرما شیره میخورم اما وزنگیری دخترم معمولی هست که

عزیزم بعضی بچه‌ها ژن چاق شدن ندارن. 

مثلا پسر بزرگم الان 7 سالشه. هیچ سنی تپل نشد. 

درعوض پسر کوچکیه‌م خیلی تپل بود تا تقریبا یه سالگی. الان که 3 سالشه لاغره ولی با وجود لاغریش از برادرش پر تره. 

خودم فکر می‌کنم علتش علاوه بر ژن به تغذیه دوران بارداری هم برمی‌گرده. پسر بزرگم به داداشام رفته. لاغر قدبلنده. ولی خب من توی بارداری اصلا رعایت نکردم و خیلی آشغال خوردم🤦‍♀️ برعکس پسر کوچیکم به خانواده شوهرم رفته. قدش کوتاهه و چار‌شونه‌س. ضمن اینکه من توی بارداری به شدت خوراکمو رعایت کردم. 

عزیزم بعضی بچه‌ها ژن چاق شدن ندارن. مثلا پسر بزرگم الان 7 سالشه. هیچ سنی تپل نشد. درعوض پسر کوچکیه‌م ...

نه عزیزم ب خوراکی دوران بارداری هم ربطی نداره 😅چون من تو بارداری بعد از اینکه ویارم تموم شد فقط میخوردم۱۶ کیلو وزنم رفت بالا.

فقط هم سالم میخوردم پروتیین و میوه و مغزیجات

الآنم تغذیم خوبه اما دخترم متوسطه 

اونقدر تپلی ک من دوست دارم نیست😅😅

ب قول شما ژنتیک حرف اولو میزنه

نه عزیزم ب خوراکی دوران بارداری هم ربطی نداره 😅چون من تو بارداری بعد از اینکه ویارم تموم شد فقط میخ ...

من بارداری اولم خیلی پفک و چیپس و بستنی و شیرینی خامه‌ای و این‌جور آشغالا می‌خوردم. مثلا می‌خواستم چاق نشم خیلی سالاد می‌خوردم با سس خونگی. همون ماست و آبلیمو و روغن زیتون و... 

باور می‌کنی 23 کیلو اضافه کردم😳ولی پسرم وزن نگرفت چون اصلا خوراک درستی نخورده بودم. فقط خودم چاق شدم. انواع و اقسام مولتی ویتامین‌ها و قرص آهن هم مصرف می‌کردم. یبوست شدید داشتم و دچار شقاق شدم. درنهایت هم الان پسرم به شدت بدن ضعیفی داره و مرتب مریضه. یعنی پاییز و زمستون راحتی ندارم. 

درعوض پسر کوچکیه‌م اصلا آشغال نخوردم. هر روز خرما میخوردم. 14 دونه بادوم درختی می‌شکوندم و میخوردم. هر روز خاکشیر میخوردم. اصلا ویتامین و آهن مصرف نکردم. یبوست اصلا نداشتم و پسرم خیلی بدن قوی‌تری داره نسبت به برادرش. خودمم توی بارداری 9 کیلو وزن اضافه کردم. 

من خون بند ناف هر دو رو ذخیره کردم. حتی اونجا هم مشخص بود تغذیه در بارداری چقدر مهمه. 

من بارداری اولم خیلی پفک و چیپس و بستنی و شیرینی خامه‌ای و این‌جور آشغالا می‌خوردم. مثلا می‌خواستم چ ...

طبق تجربه خودم گفتم...

من حتی قبل از اقدام تغذیه رو تغغیرر دادم برا خودم و همسرم.

تو بارداری هم خیلی  و سالم و زیاد میخوردم.

پروتیین، مغزیجات ومیوه مایعات