2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم اینجوری بودم دوماه تمام سرفه کردم دکتر گفتم آلرژیه ...گفت یه ویروس وارد بدنم شده حالا سرما خوردم یا هرچی بعد دیگه تبدیل به آلرژی شده چنتا دارو نوشت بعد خوردنشون بازم سرفه داشتم دیگه کم کم خودشون خوب شدن ازمایشم دادم گلبول سفیدم بالا بود که خودم مطعنم برا سرفه ها بوده ....حالا شماهم ببر دکتر.

من خودم اینجوری بودم دوماه تمام سرفه کردم دکتر گفتم آلرژیه ...گفت یه ویروس وارد بدنم شده حالا سرما خ ...

عزیزم می‌دونی چقدر دکتر بردم . انفولانزا گرفت بستری شد این سرفه ها قطع نشد ک نشد .ده روز بستری شد همه مدل آنتی بیوتیک خورد کورتون خورد چندین مدل اسپری زد دکتر داخلی دکتر عفونی دکتر ریه دکتر فوق تخصص دکتر عمومی همه چی بردم نمی‌دونم چه خاکی ب سرم کنم 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
عزیزم می‌دونی چقدر دکتر بردم . انفولانزا گرفت بستری شد این سرفه ها قطع نشد ک نشد .ده روز بستری شد هم ...

پس احتمالا به مرور زمان خوب میشه...من خودم اینجوری بودم تا دارو هارو تموم کردمم خوب نشدم هرکی میدیم میگفت تو هنوز سرفه میکنی بعدش خود به خود خوب شدم.