2777
2789

دیدین به سلبریتی ها ورزش کار ها و بقیه آگهی ترحیم خود همون طرف با کفن هدیه می داد شبکه افق پخش می شد با انتقاد شدید خود سلبریتی ها و بینندگان مواجه شد و حذف شد از صدا و سیما شکایت کردن مردم 

بزنین ویدئو هاش تو گوگل هست 

واقعا کارش زشت بود یعنی چی گفتن یکی از همین مهمانان برنامه گفت ما وقتی دلار 80 شد پریاد آرزو شد مردیم این کفن رو بده یکی دیگه 

هرکی کفن می گرفت ناراحت می شد 

اصلا با چه رویی این برنامه رو ساختن 

حالا این خوبه

یه برنامه دیدم از خیلی خیلی قدیما

با احسان علیخانی و امین حیایی دقیقا از توی قبر مصاحبه میکردن😂😐

نشسته بودن داخل قبر

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام آدم دست خودشه وقتی تو چنین برنامه ای شرکت میکنی پس حقته چنین رفتاری

نمی دونم برنامه چی بوده ولی طرف که نمی دونسته تو برنامه می خوان بهش کفن هدیه بدن مثلا شما تولد می گیری می دونی کی چی بهت هدیه میده 

ازهل نفر چهل نفر سه نفر ناراحت شدن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هرکس انتخاب میکنه توچه برنامه ای شرکت کنه و بیننده چه برنامه ای باشه پس لیاقت مهمون و بیننده این برنامه و خصوصا این شبکه هم همین بوده دیگه اعتراض چی؟

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خیلی هام ناراحت نشدنمن کلا از فضای برنامه ش خوشم نمی اومدولی به نظرم انقدر ناراحتی هم نداشتهمه چی که ...

درسته مرگ برای همه هست ولی نه این که به طرف کفن هدیه بدی کفن هدیه دادن یعنی برات مرگ آرزو می کنم اصلا قشنگ نیست