shadii_hastm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 240 عنوان کمک محصولاته درمالوگ 1018 بازدید | 10 پست سلام بچه ها من چند تا سرم و ماسک مو و کرم اینا خریدم از درمالوگ کلا ایرانی استفاده نمیکردم ولی یکی از دوستام گف درمالوگ خوبه فلان منم دیشب یهوو کلی خرید کردم حالا نمیدونم بدرد میخوره یا نه استفاده کردین؟خوب بوده؟ 1403/11/06 | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadii_hastm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 240 من ژل شستشو شو داشتم اصلا خوب نبود وای نگو پوستت چیه؟مخصوصه پوسته خودتو خریدی عزیزم؟
کنکوریل عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 1185 وای نگو پوستت چیه؟مخصوصه پوسته خودتو خریدی عزیزم؟ اوهوم،چربه ولی باعث جوش شدالبته تاثیر واسه هرکس متفاوت
shadii_hastm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 240 اوهوم،چربه ولی باعث جوش شدالبته تاثیر واسه هرکس متفاوت من شوینده مخصوصه پوسته خشکشوگرفتم امیدوارم بد نباشه تنها شوینده خوبی ک استفاده کردم همون سراوی بود ولی خب قیمتش یکمی بالاس فعلا نمیتونم بگیرمش نویتروژینام حریدم افتضاح بود حتی نصفشم استفاده نکردم بعد دوستم گفت درمالوگو بگیر امیدوارم خوب باشه
shadii_hastm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 240 عزیرم شما از محصولات درمالوگ راضی بودین؟؟؟ سلام شوینده پوسته خشک و سرم هیارولونیک اسیدش خیلی خوب بود سرم دور چشمش متوسطهماسکه مو ولی خوب نبود من اینارو تهیه کردم
ماهتابانان عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 185 سلام شوینده پوسته خشک و سرم هیارولونیک اسیدش خیلی خوب بود سرم دور چشمش متوسطهماسکه مو ولی خوب نبود م ... ممنون عزیزم
abrishamin عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 2956 سلام عزیزم خوبینببخشید من پوستم خیلی خشکه بهم سرم درمالوگ رو پیشنهاد دادن شما راضی بودی؟ این عکس بود؟ ببخشید درپوش سرمتون نقره ای بود یا طلایی میگن اصلش نقره ایه البته بعضیا هم گفته بودن طرح جدیده
shadii_hastm مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 240 سلام عزیزم خوبینببخشید من پوستم خیلی خشکه بهم سرم درمالوگ رو پیشنهاد دادن شما راضی بودی؟ این عکس بود ... بله من دوسش داشتم البته من مرطوب کننده جدا داشتم و اینم استفاده میکردمولی خیلی دوسش داشتم پوستو شفاف میکنه و برق میندازهنقره ای برای مناما فک نمیکنم اصل و فیک داشته باشه شایدم باشه نمیدونم
abrishamin عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 2956 بله من دوسش داشتم البته من مرطوب کننده جدا داشتم و اینم استفاده میکردمولی خیلی دوسش داشتم پوستو شفاف ... ممنون