2777
2789

من ۲۳ دی یه رابطه ی بدون پیشگیری داشتم‌چون ۲۴ باید پریود میشدم فکر نمیکردم باردار بشم

ولی پریود نشدم

۲۷ دی وقتی با دستمال خودمو خشک کردم چند تا لک دیدم و تموم شد

۳۰ دی آزمایش دادم بتا زیر۰.۱ بود منفی بود

بازم پریود نشدم امروز که ۶ روز از آزمایش قبلی گذشته دوباره آزمایش دادم بتا شده ۵.۷

امکان داره باردار باشم ولی چون لقاح دیر اتفاق افتاده عدد بتا انقدر باشه؟

فکر نمی‌کنم باردار باشی با این بتا

احتمالا چون جلوگیری نداشتی روی پریودت اثر گذاشته

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اینطور باشه

امیدوارم اگر نمیخوای 

شاید فقط دو سه روز بعد پریود فقط امن باشه واسه نداشتن جلوگیری اونم واسه بعضیا که پریودشون ۲۸ روزه اس بازم خطرناکه

اگر نمیخوای هیچ وقت بدون جلوگیری نباش چون احتمال خیلی کم بارداری وجود داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟