کیک یزدی 12 عدد( دمای فر 200 درجه سانتیگراد) زمان 20 دقیقه
آرد 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد دمای محیط
پودر هل 1ق چ
پودرشکر 175 گرم( من 150 میزنم )
روغن 150 گرم ( من 100 گرم میزنم ) رژیمی
ماست شیرین 100گرم
گلاب 1 ق غ
زعفران آب کرده 1 ق غ
نمک میوه 1ق م ( میشه به جای نمک میوه از بکینگ پودر و جوش شیرین  هر کدام نصف ق م استفاده کرد )
تخم مرغ هارو با مفتول خوب بزنید. پودر شکر و هل رو اضافه می کنید.بعد روغن و گلاب و زعفران و ماست رو اضافه کنید زیاد هم نزنید. بعد ارد و نمک میوه رو روی مواد الک میکنیم.
با لیسک هم میزنیم تا گلوله آرد تو مواد نمونه.
10 دقیقه به مواد استراحت میدیم و بعد کپسول های کیک یزدی رو به اندازه دو سوم از مواد پر میکنیم.
روی کیک رو با چاقوی که با روغن مایع چرب شده یک بعلاوه عمیق میکشیم. در آخر هم روش کنجد میپاشیم.
و سینی رو به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدیم.☺☺
برای اینکه روش رنگ بگیره گریل رو روشن کنید.
منبع مامی سایت.