2777
2789
عنوان

اول صبحی اعصابم بهم ریخت خدا صاحب خونه های نامرد و بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 43 پست
پس چطور مستاجر ما هنوز دو ماهشو نداده و بده هم خورد ،خورد میده .پادشاهی می‌کنه برای خودش؟

ما که حتی یه ماهم نشده عقب بیافته 

تازه خونه شونم چیزاش خراب میشه تعمیر میکنیم بهمون پول شو نمی‌ده خدا بکشتش بیشعورو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پدرشوهرم هرکی مستاجر میاد میگه هرچندسال ک دلت میخواد بشینخدایی بلند نمیکنه هیشکیو

خدا خیرش بده ما که واقعا دیگه خسته شدیم از دست صاحب خونه های نامرد و پولکی 

مامانت باید جوابش میدادپول میدید،مجانی که نشستید

از اینجا داد میزد کفشاش تمیزه 

خب باید می‌رفت پایین نمی دونم مامانم چرا اینقدر خجالتیه اعصابم خیلی بهم ریخته ست واقعا حالت تهوع گرفتم 

ما که حتی یه ماهم نشده عقب بیافته تازه خونه شونم چیزاش خراب میشه تعمیر میکنیم بهمون پول شو نمی‌ده خد ...

آفرین به شما  .پس واقعا روانیه .

تو راهرو مشترک داداشت با کفش رفته؟ مگه باید بی کفش میرفت؟ خیس بود ؟ متوجه نشدم 

ما هم یه جا مستاجر بودیم با قیمت بالا و سروقتم کرایه می‌دادیم صابخونه فکر کرده بود مثل قدیمه مستاجر باید بره کارای صاحبخونه رو انجام بده من می‌گفت بیا مثلاً سبزی خریدم پاک کن من نمی‌رفتم ناراحت می‌شد دیگه از اونجا پا شدیم بعضیا نادانن

از اینجا داد میزد کفشاش تمیزه خب باید می‌رفت پایین نمی دونم مامانم چرا اینقدر خجالتیه اعصابم خیلی به ...

یه بار محکم جوابش بدید میشینه سر جاش

بعدم ول کن بابا ضعف اعصاب داره دیگه

اتفاقا با کفشای کثیف و گلی برید و بیاید بذارید حرص بخوره🤣

آفرین به شما .پس واقعا روانیه .تو راهرو مشترک داداشت با کفش رفته؟ مگه باید بی کفش میرفت؟ خیس بود ؟ ...

نه کفشاش تمیزه نه خیس بود نه هیچی 

مامانم هر بار میشوره که 

زنیکه روانی هزار بار اینجوری مثل سگ ما رو خورده خدا خفه ش کنه خیلی اعصابم بهم ریخته

باید جایی نشست که صاحب خونه خودش نباشه توی خونه

پارسال از سر مجبوری اینجا رو گرفتیم ولی واسه هفت جد و ابادمون بس مون باشه همچین خونه ای

لحظه شماری میکنم از اینجا بریم دیگه چشمم به چشم شون‌ نیافته نامردا 

یه بار محکم جوابش بدید میشینه سر جاشبعدم ول کن بابا ضعف اعصاب داره دیگهاتفاقا با کفشای کثیف و گلی بر ...

اره واقعا بی لیاقتن

ولی خب کاش پولشو نمیدادیم هر ماه پولشو میدیم 

خیلی ازشون متنفرم خیلی آدمای اشغالی هستن 

میبینمشون دلم میخواد خفه شون کنم

آره یسری صاحبخونه ها خیلی بی رحم.بعضیا هم از اون ور افتادن.پدر من خونش را به یه خانواده اجازه داده ب ...

زندگیم مث شوهر و مردمه بهش محبت کنی سگ میشه میخورتت

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹