2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر ک ر ه ایی

888 بازدید | 62 پست

سلام

خواهرم ۳۴ سالشه شاغله سابقه ی افسردگی بعلت خودکشی برادرم داره

یک ساله با خانمی ۵۶ ساله ای دوسته که کشور کره زندگی میکنن شوهر و دو تا بچه ی ۲۵ ۲۷ ساله داره

چند ماه پیش خواهرمو با دوستاش دعوت کرد کره

خوهرمم با هزار قرض و وام رفت یک ماه اونجا بود

خواهرم آدم مرموزی شده

اکثر شبا میشینه پای گوشی و لبتاپ چت میکنه

یا صبح زود از خونه میزنه بیرون 

حالا دیروز اومده میگه

این خانمه که دوستشه یه پسر کره ای بهش معرفی کرده برا ازدواج

اینم بله داده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم و بابام بیچاره ها نمیدونن چیکار کنن

خواهرم اصرار میکنه با این دوستش و پسره تماس تصویری بگیرن که خواستگاری کنن

خواهرم آدم ساده ایه قبلا هم سرش کلاه گذاشتن که بابام ضررمالی شدیدی کرد

از همین الان داستانتو تموم نکردی بگم ببین ی سریارو ت اینستا نگاه نکن خوشبختن ی سره ویدئو میزارن قند ت دلت آب میشه خیلی از پسرای کره ای لاشین 

ی سریا هم میدونن خاورمیانه آیا الان عاشق کرخ شدن فقط مخ دخترارو میزنن برا اهم اهم و... ولشون میکنن حواست خیلییییی باشه 

ب نظر من برا ازدواج دور مردای اسیایی و باس خط کشید اینهمه اروپایی و آمریکایی خوشتیپ😎

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

از همین الان داستانتو تموم نکردی بگم ببین ی سریارو ت اینستا نگاه نکن خوشبختن ی سره ویدئو میزارن قند ...

بهش میگم گوش نمیده میگه خیلی مهربونه 

گفتم چند وقته میشناسیش میگه ۱ ماهه

از همین الان داستانتو تموم نکردی بگم ببین ی سریارو ت اینستا نگاه نکن خوشبختن ی سره ویدئو میزارن قند ...

داداش خودت پروفت شوگاس

پس فردا شوگا بیاد خواستگاریت با سر میری😂😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

نمیدونم این چه بلایی. بود سرمون اومد 

بهش میگم این زنیکه اگر پسر خوب سراغ داشت چرا دختر خودشو بهش نمیده

داداش خودت پروفت شوگاسپس فردا شوگا بیاد خواستگاریت با سر میری😂😂

حالا اگ روز خواستگاری رسمی کرد 

دیگ التماس کرد ب مامان بابام نون و پنیر آوردیم دخترتون و بردیم شاید بهش فک کنم 

شااااایدددد😒 قول نمیدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نمیدونم این چه بلایی. بود سرمون اومد بهش میگم این زنیکه اگر پسر خوب سراغ داشت چرا دختر خودشو بهش نمی ...

برو تو پیج پاداهلی 

خودش با ی کره ای ازدواج کرده

اما خیلی تو پستاش راجع به لاشی بودن پسرای کره ای میگه

حالا اگ روز خواستگاری رسمی کرد دیگ التماس کرد ب مامان بابام نون و پنیر آوردیم دخترتون و بردیم شاید ب ...

عهه، ن بابا؟ 😂

[QUOTE=369618122]بگید چه خاکی به سرمون 

ببین دخمل جون خواهرت 34 سالشه ی زن بزرگ و کامله بچه 16 ساله نیس ک شما کاری کنید 

متاسفانه هیچ کار از دستتون بر نمیاد 

عهه، ن بابا؟ 😂

دیگ دیگ 

تقصیر خودشونه هی گفتن لاو یور سلف لاو یور سلف زیادی لاو مای سلف شدم🤣