2777
2789
عنوان

بیاید ی سایت جالب معرفی کنم🥺

736 بازدید | 12 پست

سایتی هست به اسم ایران سمپلر

با ثبت نام تو این سایت و تکمیل مراحل

هر چند وقت یک بار محصول جدیدی که به بازار عرضه میشه یا قبلا بوده به عنوان معرفی براتون میفرستن( خوراکی / لوازم آرایشی یا...) 

شما از اون محصول استفاده میکنید و میرید تو سایت فرم نظر سنجی در مورد اون محصول رو پر میکنید

اینطور نیست که بگی چیزایی که میفرستن خ ارزشمنده

چندتا خوراکی کوچیک یا لوازم آرایشو اینا

ولی همین که هر چند وقت یکبار حالت سوپرایزی پست چی براتون میاره حس خوبیه

پیشنهاد میدم ثبت نام کنید

کاملا رایگان هست

کد معرف منم ممنون میشم وارد کنید: 

USRC326

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

ی سریا تا کد دعوت میبینن فرار میکنن 😂

آقا کد منو هم نزدید نزدید😅

والا پول مول بهم هیچی نمیده

فقط کد دعوت داشت منم گذاشتم🫠😂

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کد معرف تا تهشو رفتم

تا تهشو نرو😂

اصلا کد منو نزن

کلا سایتش باحاله🙃

پول پستش چیآدرس و اینام باید بدیم ک

نه پول پست نداره

آره آدرس باید بدی تا بسته بیاد برات

من خودم دو بار تا حالا بسته فرستادن

تا تهشو نرو😂اصلا کد منو نزنکلا سایتش باحاله🙃

والا یه جوریه،تو این دوره زمونه کسی بی دلیل خیرش به آدما نمیرسه،به قول معروف سلام گرگ بی طمع نیست

با اینکه وسوسه کننده ست من میترسم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چ باحال

آره خیلی باحاله

سایت ایران سمپلر هست

سایت جدیدچی هم مثل همینه

سایت شونیز هم باشگاه مشتریان ثبت نام کنی برا تولدت ی پک شکلات از محصولات شونیز میفرستن

والا یه جوریه،تو این دوره زمونه کسی بی دلیل خیرش به آدما نمیرسه،به قول معروف سلام گرگ بی طمع نیستبا ...

ببین شرکتا به جای اینکه هزینه گزاف برا تبلیغات صدا و سیما یا بنر بدن

با هزینه کمتر محصول رو مستقیم به دست مصرف کننده میرسونن

دو تا کمک بهشون میکنه

یکی اینکه معرفی هست اگر خوشت اومد باز هم ترغیب میشی بخری از محصولشون

دوم اینکه با پر کردن فرم نظر سنجی تو بهبود محصول کمکشون میکنی

تو خیلی از کشورا رایجه این نوه تبلیغ

ببین شرکتا به جای اینکه هزینه گزاف برا تبلیغات صدا و سیما یا بنر بدنبا هزینه کمتر محصول رو مستقیم به ...

آها

برا شما تا حالا چیا اومده؟اگه خوردنی بود خوردین مشکلی نداشتن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

آهابرا شما تا حالا چیا اومده؟اگه خوردنی بود خوردین مشکلی نداشتن

محصولات بسته بندی کارخونه ای بودن🙃

سری اول سه مدل غلات صبحانه از چیتوز فکر میکنم

سری دوم ۴ مدل ویفر و شیرین عسل و کیک از برند نادری

محصولات بسته بندی کارخونه ای بودن🙃سری اول سه مدل غلات صبحانه از چیتوز فکر میکنمسری دوم ۴ مدل ویفر و ...

چه جالب 

ممنونم❤