2777
2789

دورت بگردم بیا بغلم 

خدا خودش گفته انسان را همواره در درد و رنج آفریدم  

ب خداذتوکل کن و انشالله دردات تسکین بده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به لطف خداوند بیماری شما شفا پیدا کنه، نماز شب برای حاجت روایی عالیه خودم تو اوج ناامیدی تو همین سایت با معجزه نماز شب آشنا شدم و کمتر از ۳ ماه برام معجزه کرد،  توصیه می کنم یکبار به متخصص خوب طب سنتی مراجعه کنید 

دورت بگردم بیا بغلم خدا خودش گفته انسان را همواره در درد و رنج آفریدم ب خداذتوکل کن و انشالله در ...

قربون شما برم الهی خدا ثانیه ای درد برات نزاره الهی زندگیت سراسر سلامتی باشه 

انشالله به لطف خداوند بیماری شما شفا پیدا کنه، نماز شب برای حاجت روایی عالیه خودم تو اوج ناامیدی تو ...

رفتم عزیز دلم جواب نداد دائم گرمی میخورم من نکروز دارم الان سرما خوردم درد مفاصل درد بدن هزار برابر شده ضعف بدن 

روغن زیتون اصل زیاد چرب کن 

بدنتون رو 

...

رگ و پی و مفاصل به قوت میاد 

طب ائمه سرچ کن 

ببین روایت چی آمده در مورد این بیماری .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403