2777
2789
عنوان

جلوگیری

266 بازدید | 23 پست

ما شرایط بچه دار شدن نداریم اصلا در فکرش نیستیم و دوروز پیش نزدیکی داشتیم که شوهرم بعد از مدت ها برای اولین بار بهم گفت قرص بخور بقیه روزا هروقت استرس میگرفتم خودم میخوردم اون میگفت نیاز به خوردن نیست اما دوروز پیش بهم کفت بخور خلاصه من اینقدر کار داشتم یادم رفت بخورم تا الان میخوام بدونم الان قرصو خوردم اثر میذاره اخه گفته شده تا ۷۲ ساعت تاثیر داره خیلی نگرانم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریسکه بهتره تو همون ساعت های اولیه خورده شه 

ولی گاها برای من پیش اومده یه هفته گذشته بعد خوردم...

فقط پشت بندش تند تند ذعفرون و چای نبات و گرمی جات زیاد بخور که سری پریود بشی خیالت راحت شه

ریسکه بهتره تو همون ساعت های اولیه خورده شه ولی گاها برای من پیش اومده یه هفته گذشته بعد خوردم...فقط ...

وایی خیلی میترسم اگه حامله بشم با رضایت همسرم میتونم سقط کنم یا ممنوعه؟ 

وایی خیلی میترسم اگه حامله بشم با رضایت همسرم میتونم سقط کنم یا ممنوعه؟

بابا هیجی نمیشه عزیزم ی نیم ساعت حال کردی دیگه این همه خودتو عذاب نده . اگه دیدی پریودت دوهفته عقب انداخته برو ماما امپول میده ی ساعته پریود میشی

بابا هیجی نمیشه عزیزم ی نیم ساعت حال کردی دیگه این همه خودتو عذاب نده . اگه دیدی پریودت دوهفته عقب ا ...

ایشالا که چیزی نشه تازه عروسم شرایط بچه ندارم 😭😭