بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 813 عنوان پودر قهوه رو خوردم حالم بده 47 بازدید | 6 پست بجه ها دست خودم نیستهمش دوست دارم چیزای جدید تجربه کنم هرچی به ذهنم میاد انجام میدم) پس سرزنش نکنیدقهوه خور نیستم تابحال نخوردم شوهرم میخورهحجم زیادی پودر قهوه یهو خوردم الان سر درد دارم و قلبم حس میکنم تیر میکشه چیکار کنم؟بلایی یعنی سرم میاد؟ کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 1403/11/06 | 03:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 30467 قهوه خور نیستی بعد یدفعه رفتی پودرشو خوردی نه هم خود قهوه رو😑😑
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 813 این موقع شب قهوه آخه 🙄طپش قلب داری؟ اره احساس میکنم نفسم بزور در میاد کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
بانویخوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 813 اخه این ساعت؟ چیزیم میشه یعنی تاپیک قبلمو بخون همش از تنهایی بلا میارم سر خودم خاک ب سرم کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 4928 اره احساس میکنم نفسم بزور در میاد کسایی که قهوه خور نیستن یا کلن طپش قلب دارن قهوه میخورن اینجوری میشن به خاطر کافئیندوتا لیوان آب خنک بخور اگه میتونی کنار پنجره چندتا نفس عمیق بکش