2777
2789
عنوان

غبطه نمی‌خورید به بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 46 پست
وای منم همیشه اول به فکر خانوادمم🥺🥺 بنظرم این فرهنگ ایرانی بده .‌ هیچوقت نمیتونی اول خودتو اولویت ...

دقیقا

اینکه محبت کنی خیلی قشنگه اما نه جوری که خودتو بیزار کنی از زندگی چون نمیتونی محبت بزرگترین بکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافم تا دلت بخواد هستن...اگه بخوام خودمو درگیرشون کنم چرا عزیزم خیلی حسودیم میشه

ولی پیگیریشون نیستم...آدمایی که حس بد بهر دلیلی ازشون میگیرن و کمرنگ میکنم تو زندگی و تمرکزمو میذارم روی کارم

عادت های اتمی و اثر مرکب
متوجه نمیشم که چه ربطی به خسیس بازی داشت

عزیزم طرف صحبتم خدا بود

خسیس بازی خدارو دارم میگم

به خودش قسم ک خیلی وقته برای منو زندگیم خسیس بازی درآورده😔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بعد اینهمه مدت فهمیدم هیچوقت خوش ب حال هیچ کس نیسب یکی پول میده سلامتی نمی‌دهب یکی هم پول هم سلامتی ...

کاملا کاملا موافقم باهاتون . 

درسته این دختر هم واقعا خیلی تنها بود تو کوچیکی چون پدر مادرش کلا سر کار بودند 

خدا به مالت و عمرت و جسمت برکت بده.غصه روزی رو نخور.ان شاءالله از جایی که فکرش رو نمی کنی روزی زیاد و حلال بهت بده

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

ارع درست میگی واقعا 🤒کاشکی پدر مادرا آنقدر فداکاری نمیکردن

اره .. وابستگی ام هست این وسط 

مخصوصا مادرا .. انقدر کم و کسری دارن 

بعد واسه خودتم خرید میکنی همش عذاب وجدان میگیری 

باورت میشه من یه غذا بیرون میخورم یوقتایی به زور از گلوم پایین میره .. شده یه لقمه میبرم خونه 

کیک میخورم بیرون بتونم نصف میبرم واسه خواهرم 

منم اتفاق مثل تو دغدغه ام اینه زودتر شاغل بشم واسه مامانم خرج کنمحقیقتا دیگه مقایسه نمیکنم چون فایده ...

ان شا الله به هرچی دلت میخواد می‌رسی عزیزم 🤲🏻💕

کاملا کاملا موافقم باهاتون . درسته این دختر هم واقعا خیلی تنها بود تو کوچیکی چون پدر مادرش کلا سر کا ...

درسته با پول خیلیییییی چیزارو میشه خرید 

ولی خب اصل زندگی اینه خیلیییییییی چیزا هست تو زندگی ک قیمت نداره و خریدنی نیس

راستش من خودم تو زندگیم از یک جایی ب بعد به هیچکس غبطه نخوردم. 

💝
ان شا الله به هرچی دلت میخواد می‌رسی عزیزم 🤲🏻💕

همچنین مهربون🧡امیدوارم یروز انقدر پولدار بشی که ندونی دیگه کجا خرجشون کنی

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

عزیزم اولا تو دختر با عرضه ای هستی می‌دونی سالانه چند نفر خودشون و به در و دیوار میزنن که فرهنگیان ق ...

خیلی حرفاتون قشنگ بود واقعا . مرسی ، من هرچی دارم از دعای خیر مامان و مامان بزرگمه ،💕دعاگوتونم 💕

همین دختر وقتی میخواستم پشت بمونم گفت یعنی میخوای پشت بمونی به خاطر فرهنگیان ؟ من ترازم شد ۸۳۰۰ ( رتبه خیلی خوبی میده هزار و خرده ای ) بعد اون فکر کنم تراز ۴۰۰۰ و خرده ای اورد ( بالای ۱۰۰ هزار شد ) 

منظورم اینه خودش حتی نیمتونه اینو بیاره اما جوری رفتار کرد انگار خیلی بی ارزش بود اون تلاشهام