2777
2789
عنوان

غبطه نمی‌خورید به بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 46 پست
خیلی حرفاتون قشنگ بود واقعا . مرسی ، من هرچی دارم از دعای خیر مامان و مامان بزرگمه ،💕دعاگوتونم 💕هم ...

بله دیگه میلیارد ها تومنم آدم پول تو جیبی از پدرش و شوهرش و مردای زندگیش بگیره لذتش اندازه پونصد هزاری که از درآمد خودشه نیست 

عزیزم طرف صحبتم خدا بودخسیس بازی خدارو دارم میگمبه خودش قسم ک خیلی وقته برای منو زندگیم خسیس بازی در ...

👌🏻

قشنگم فکر کردم با من هستید بعد الان که فهمیدم با خدا هستید احساس میکنم بد نوشتم تاپیکم رو  من واقعا زندگی خوبی دارم شکر خدا درسته اونقدر درآمد نداریم اما خدا همیشه لطفش رو بهمون رسونده .

من هرچی دارم از خدا دارم ، در عوض خودم چی ؟ هیچ کاری برای خدا نکردم در حد توانمم کاری نکردم . تنها منجی زندگیمه خدا . من بدون خدا هیچ کاری از دستم برنمیومد . حتی اینکه بتونم یه این فکر کنم دختر خوبی باشم برای پدر مادرم . اینکه دستم تو جیب خودم باشه اینکه خانوادم با آرامش کنارم باشند دلخوشی شب عید و ماه رمضون رو داشته باشیم .حتی شاید ساده اما مهم ترینش چشم سالم که میتونم ببینم دشت سالم که دارم تایپ میکنم ، خانواده خوب ، آرامش . 

خدا خیلی کارا برامون کرده . 

من خودم هروقت نماز نافله مغرب میخونم باور کن هرچی خواستم به جز چند مورد بهم داده مطمینم مصلحته . پس حتما دعاگوی شما هم هستم 💕💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا به مالت و عمرت و جسمت برکت بده.غصه روزی رو نخور.ان شاءالله از جایی که فکرش رو نمی کنی روزی زیاد ...

ان شا الله ، خدا خودش بهتر می‌دونه آن شا الله خیر پیش بیاید برای همه 🤲🏻

اره عزیزم هروقت جایی پیامتون رو خوندم صلوات فرستادم ، حتما هروقت نماز نافله مغرب خوندم هم دعاشون میکنم 🤲🏻

غبطه جز فضایل انسانه و خیلی مثبت و زیباست.

چون توی این شرایط اقتصادی هرچی تلاش می‌کنیم احساس میکنیم بیفایده‌ست و سرخورده میشیم مجبوریم برای اینکه روانمون در آرامش باشه قناعت کنیم چون کار دیگری از دستمون ساخته نیست.

آیه۳ سوره طلاق میگه:

و او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند

اره .. وابستگی ام هست این وسط مخصوصا مادرا .. انقدر کم و کسری دارن بعد واسه خودتم خرید میکنی همش عذا ...

دقیقااا موضوع همینه . مامانم مثلا کیک درست می‌کنه برای خودش نمیذاره هیچی . آخه این چه کاریه واقعا .بعد مامانم عاشق طلا هست اما به خاطر اینکه منو ابجیم حسرت ست خواب نداشته باشیم فروختش هزاران بار مامانم طلاشو به خاطر ما فروخت . 

من هروقت ی مادر شدم واقعا سعی میکنم از خودگذشتگی نکنم زیاد 

دقیقا به خاطر اینکه اونا حسرت میخورن ناراحتم 👌🏻خودم همیشه اکه چیزی بقیه داشته باشم که منم واقعا دل ...

اونا هم نباید نشون بدن که دلشون چیزی میخواد شما اگر کاری بکنید براشون وظیفه نبوده ولی اگر انجام بدید برای شما پر از برکت و شادی میاره دیدم اطرافم بچه هایی که خیلی هوای پدر و مادرشون رو داشته باشن عاقبت بخیر و ثروتمند شدن اگرم کردی هیچ وقت منتی سرشون نذار که نتیجه عکس میده تو زندگیت 

درسته با پول خیلیییییی چیزارو میشه خرید ولی خب اصل زندگی اینه خیلیییییییی چیزا هست تو زندگی ک قیمت ن ...

خیلی عالیه واقعا 😍ان شا الله همیشه همینطور بمونید 👌🏻

بهترین لذت برای من وقت گذرونی با خانواده هست که خدا بخواد  اون پول هم دوست دارم داشته باشم که مثلا کافه بریم اهم یا بریم ی مسافرتی که بگردیم نه اینکه فقط بتونیم پول خورد و خوراک رو داشته باشیم 🤲🏻💕

دقیقااا موضوع همینه . مامانم مثلا کیک درست می‌کنه برای خودش نمیذاره هیچی . آخه این چه کاریه واقعا .ب ...

دقیقاااا میفهمم چی میگی ‌.. عین مامان من 

چون پدر مادر الگو بچه هان اگه از خودگذشتگی خیییلی زیاد کنی یاد میدی بچه هاتم خودشونو دوست نداشته باشن 

بله دیگه میلیارد ها تومنم آدم پول تو جیبی از پدرش و شوهرش و مردای زندگیش بگیره لذتش اندازه پونصد هزا ...

درست میگید واقعا ،‌داداشمم همیشه همینو میگه 😍

اره .. وابستگی ام هست این وسط مخصوصا مادرا .. انقدر کم و کسری دارن بعد واسه خودتم خرید میکنی همش عذا ...

متاسفانه خیلیا اینطور یاد گرفتیم که اصلا خوب نیست

چون لذت با عذاب وجدان درگیر میشه نمیتونی چشم رو هیچکدوم ببندی حتی وقتی میبریم حالت خوب نیست چون نتونستی اون لحظه رو لذت ببری

واقعا کسایی زندگی بهتری دارن که الویت اول خودشون و حالشونه فداکاریه افراطی ندارن چه تو خانواده چه تو رابطه چه دوستی

غبطه جز فضایل انسانه و خیلی مثبت و زیباست.چون توی این شرایط اقتصادی هرچی تلاش می‌کنیم احساس میکنیم ب ...

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

غبطه جز فضایل انسانه و خیلی مثبت و زیباست.چون توی این شرایط اقتصادی هرچی تلاش می‌کنیم احساس میکنیم ب ...

من کاملا ایه  رو درک میکنم و باهاش زندگی کردم ، همین که الان حقوق دارم همش از لطف خداست محاله یادم بره  خوبی هایی که خدا بهم کرده . 

اتفاقا خاله هام به مامانم میگن خوش به حالت دخترات انقدر قانع هستن . 

درسته قانع هستم اما تلاشمو میکنم با یاری خدا به بهترین جاها برسم

اونا هم نباید نشون بدن که دلشون چیزی میخواد شما اگر کاری بکنید براشون وظیفه نبوده ولی اگر انجام بدید ...

دقیقا موافقم باهاتون ، همین پدر این دختر خیلییییی هوای مادرشو داره خیلیییی . 

من از خدامه بتونم کاری کنم براشون هرکاری کنم جبران اون همه رحمتشون می‌کشه پس دلیلی ندارد بخوام منت بزارم خدا بخواد ذهنیت همین بمونه 🤲🏻