2777
2789
عنوان

دیگه خیلی اوضاع اینجوری شده

88 بازدید | 11 پست

دیگه عمیقا اوضاع جوری شده که تا چیزی رو توچشم آدما فرو نکنی عکس نفرستی استوری نکنی فکر میکنن آدمی هستی که اصلا اهل خوشی و تفریح و زندگی کردن نیس 😏😑

و چقد بدم میاد از ریختن زندگی کف اینستا

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دقیقایه مدت استوری خوشی هامو نذاشتم بهم میگفتن بیچاره موندی خونه دلت پوسید سر همون عصبی شدی دیک ...

منم دارم به همین مرحله میرسونن ولی فعلا هیچی نزاشتم هرچی میگم ک این جاهایی ک شما میگین رو من چندین بار رفتم باز عکساشونو میفرستن ک ن خوبه بروو 😏

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اینستا تهوع اور شده هشتاد درصد شدن مربی بیست درصد دکتر پوست و فیشیال

مربیا یهو زیاد شدن همشونم برنامه میدن 😆

انسان نباید سهم خودش از دنیا فراموش کنه 

اما این تفاخر 

تو چشم مردم کردن 

درگیر شدن 

غرق شدن 

نمایش دادن 

تهش نابودی روح خودشون هست .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بعضی غرق شدن تا خِرخِره ترحم انگیزن انزندگی نمایش درگیر حرف و تایید مردم پوچپوچ پوچ

حق والا 

همشونم لیپو کرده میان جلو دوربین با لگ های تنگ

آرهههه 😆😆👏