2777
2789
عنوان

چرا هیچکس از من خوشش نمیاد

45 بازدید | 4 پست

بعضی وقتا دوست دارم برم یه گوشه، یه جایی که هیچ خبری از آدم ها نباشه، میخوام برم یه جایی گم شم اصلا هیچکس منو پیدا نکنه، دلم از آدمای اطرافم گرفته، تا الان که ۱۸ سالمه حتی یه دونه دوست صمیمی هم نداشتم، با هر کس هم که دوست می شدم تو مدرسه منو ول می کرد می رفت، همه دوستام بی معرفت بودن تا میدیدن پدر و مادرم فرهنگی هستن و من همیشه درسم خیلی خوب بوده تو مدرسه به من خیلی حسادت می کردن و از سر حسادت به من بی تفاوتی نشون میدادن، با بقیه خوب بودن ولی با من بد بودن 

خیلی خستم یاد اون روزا میفتم آتیش می گیرم آخه من اصلا کاری به کار کسی ندارم و هیچ هیزم تری به کسی نفروختم ولی همه منو اذیت می کنن 

تو رو خدا نصیحت نکنید نگید اعتماد به نفس نداری، ول کن و از این حرفا 

دنبال یه نفرم که منطقی به من یه راهکار بده در این باره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تازه دیپلم گرفتم امسال قراره برم

اره حالا برو دانشگاه

معمولا دوستی های دانشگاه خیلی بهتره

من حقیقتش بعدا اصلا تمایل نداشتم با دوستای مدرسه ام ارتباط داشته باشم چون خیلی اخلاقاشون با من فرق داشت مثلا اونا اهل دوست پسر و پارتی و مشروب و اینا بودن فازشون به من نمیخورد

ولی دوستای دانشگام نه خیلی خشک مذهب بودن نه اونطوری اهل پسر و اینا 

الانم بعد بیست سال با دوستای دانشگاهم ارتباطم بهتره