2777
2789
عنوان

افتادگی مثانه یا رحم

281 بازدید | 27 پست

سلام دوستان خواهشا کمکم کنین دارم دیونه میشم. من مثانه ام کامل تخلیه نمیشه و با فشار زیاد باید تخلیه کنم اونم ناقص میتونه از علایم افتادگی رحم یا مثانه یا اینجورچیزا باشه .؟

اینی ک میگی بیشتر شبیه عفونت ادراریه

افتادگی رحم یا مثانه ادرارت میریزه بی اختیاری میگیری 

سرفه یا عطسه کنی قطره قطره میریزه 

کاربری قبلیم با ۲ سال سابقه عضویت تعلیق شد...در انتظار مادر شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی ک میگی بیشتر شبیه عفونت ادراریهافتادگی رحم یا مثانه ادرارت میریزه بی اختیاری میگیری سرفه یا عطس ...

ب میدونی چجوریه همیشه بزور باید تخلیه کنم اونم نصفش تخلیه میشه . بعضا خیلی کم تخلیه میشه اونوق کلیه م التهاب میکنه چون ادار میمیونه عفونت اداری و کلیه هم میگیرم 

اینی ک میگی بیشتر شبیه عفونت ادراریهافتادگی رحم یا مثانه ادرارت میریزه بی اختیاری میگیری سرفه یا عطس ...

گوگل علایمای دیگ اورد مثل همین عدمکتخلیه کامل ادرار یا تکرر ادرار و ...

گوگل علایمای دیگ اورد مثل همین عدمکتخلیه کامل ادرار یا تکرر ادرار و ...

گوگل میگی سرماخوردم میزنه سرطان داری

گوگل میگی سرماخوردم میزنه سرطان داری

نمیدونم دارم از ناراحتی دق میکنم خیلی وقته اینطوریم ادرار تیره و کلیهوها متپلتهلب ولی دلیلش مشخص نیس . هرازناهی هم شدید ملتهب میشه حالتوتعو و استرفاغ و درد پهلو . میترسم شاید افتادگی مثانه دارم نابود کنه الکی بدنمو 

نمیدونم دارم از ناراحتی دق میکنم خیلی وقته اینطوریم ادرار تیره و کلیهوها متپلتهلب ولی دلیلش مشخص نیس ...

ببین شاید سنگ کلیه باشه باید بری سونو بدی 

اما تا جایی ک من میدونم علائم افتادگی اینا ک میگی نیس

ببین شاید سنگ کلیه باشه باید بری سونو بدی اما تا جایی ک من میدونم علائم افتادگی اینا ک میگی نیس

سونو و سی تی رفتم سنگ نیس التهاب میککه . مشکل اینه ک نمیتونم راحت برم دستشویی ن اینکه جیزی جلوی ادرارمو گرفته باشه ها . اینکه باید فشار بدم ادرار کنم خیلی ببخش

عفونت ندارید؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅