سلام دوستان خواهشا کمکم کنین دارم دیونه میشم. من مثانه ام کامل تخلیه نمیشه و با فشار زیاد باید تخلیه کنم اونم ناقص میتونه از علایم افتادگی رحم یا مثانه یا اینجورچیزا باشه .؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینی ک میگی بیشتر شبیه عفونت ادراریهافتادگی رحم یا مثانه ادرارت میریزه بی اختیاری میگیری سرفه یا عطس ...
ب میدونی چجوریه همیشه بزور باید تخلیه کنم اونم نصفش تخلیه میشه . بعضا خیلی کم تخلیه میشه اونوق کلیه م التهاب میکنه چون ادار میمیونه عفونت اداری و کلیه هم میگیرم
ببین شاید سنگ کلیه باشه باید بری سونو بدی اما تا جایی ک من میدونم علائم افتادگی اینا ک میگی نیس
سونو و سی تی رفتم سنگ نیس التهاب میککه . مشکل اینه ک نمیتونم راحت برم دستشویی ن اینکه جیزی جلوی ادرارمو گرفته باشه ها . اینکه باید فشار بدم ادرار کنم خیلی ببخش
مادربزرگم بخاطره زایمانای طبیعیش افتادگی مثانه گرفته بود بردیمش پیشه دکتر فائزه حلیمی و ایشون براش عمل رو انجام دادن الحمدالله الان درد نداره و اذیت نمیشه
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅