2777
2789

من 21 سالمه 

هیچوقت درست حسابی درس نخوندم برا کنکور دوران دبیرستانم همینطور 

خیلی روزای سختیو گذروندم 

بخاطر ی اتفاق تلخ و شوک دچار حملات پانیک شدم وقتی پشت کنکور بودم 

دو سال پیش با سوابق رفتم دانشگاه اما چه دانشگاهی اصلا نرفتم نمیتونستم برم چون اون چیزی که میخاستم نبود 

با هر بدبختی بود از اون دوسال یه سالو خوندم یه سالم حذف ترم زدم 

نتونستم درس بخونم تو اون یه سال مرخصی 

الان از همه چی جا موندم 

خیلی حس بدیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. سنتون که اصلا و مطلقا زیاد نیست.

اگر واقعا به دندونپزشکی علاقه دارید با یه برنامه ربزی درست و اصولی میتونید بهش برسید. فقط سختی زیاد داره و نباید جا بزنید.

میتونید الان شروع کنید به مطالعه دروس نهایی یازدهم یا دوازدهم تا در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۴ با معدل بالای ۱۹.۵ ترمیم کرده باشید و بعد شروع کنید به مطالعه تستی برای کنکور ۱۴۰۵ و شرکت در نهایی پایه بعدی در خرداد ۱۴۰۵

البته اگر پایتون خوب باشه، با مطالعه عمیق، اصولی و ساعت بالا، امسال هم احتمالا میتونید.

سلام. سنتون که اصلا و مطلقا زیاد نیست.اگر واقعا به دندونپزشکی علاقه دارید با یه برنامه ربزی درست و ا ...

حقیقتا اینکه بتونم مدت زیادی هر روز درس بخونم انگار نتونستم انجام بدم

از طرفی افسردگی تو خونه موندن اینا خیلی اذیتم میکنه 

شرایط خانوادمم جوری نیست که بمونم باید به ازدواج فک کنم 

نمیدونم چجوری توضیح بدم

حقیقتا اینکه بتونم مدت زیادی هر روز درس بخونم انگار نتونستم انجام بدماز طرفی افسردگی تو خونه موندن ا ...

متوجهم، ان شاء الله هر جایی هستید و هر کاری میکنید در آرامش باشید و خوشبخت بشید.