2777
2789
عنوان

پسری ک پیشنهاد

128 بازدید | 5 پست

پسری ک پیشنهاد خواستگاری داده بود بهم و به مادرش هم گفته بود نمیاد جلو منم بهش نمیگم پس کی میای و اینا همکاریم خیلی کم همو تو محیط کار میبینم بیرونم ک کلا ۲ بار همو دیدیم ..فقط میگه میخوام یه کار دیگه هم دست و پا کنم و تازه با خواهرش شریکی خونه بگیرن اجاره بدن..نه حرفای احساسی نه حتی دست گرفتن هم هیچی..پیامم یکی دو روز درمیون بیشترم از کار حرف میزنیم..اصلا هیچ امیدی ندارم..حس میکنم این حجم از ناامیدی و شکایتم از خدا منو مشرک کرده

متولد ۷۳ هستید؟ اگه جوون تری عزیزم نمیتونی از یه پسر کم سن و سال انتظار خونه و ماشین داشته باشی برای همینه دهه هشتادیا دارن با اختلاف سنی ده پونزده سال ازدواج میکنن 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

متولد ۷۳ هستید؟ اگه جوون تری عزیزم نمیتونی از یه پسر کم سن و سال انتظار خونه و ماشین داشته باشی برای ...

من ۷۳ اون ۷۱ نه انتظار ندارم بهشم گفتم توقع ندارم.ماشین داره خودش میخواد کامل تر باشه عجله نداره ولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۷۳ اون ۷۱ نه انتظار ندارم بهشم گفتم توقع ندارم.ماشین داره خودش میخواد کامل تر باشه عجله نداره ولی

اهان 

ایشالا خدا براتون بسازه

🌱

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

سلام عزیزم ببخشید من تاپیک هاتون رو دیدم.منم میخوام تو سوپا مشغول شم میخواستم بدونم کارش سرپایی هستش یا نشستی و اینکه تعطیلات تعطیله یا نه؟ممنون میشم ک یه کم راهنماییم کنی و اینکه هزینه طب کار با خودمونه یا کارفرما

سلام عزیزم ببخشید من تاپیک هاتون رو دیدم.منم میخوام تو سوپا مشغول شم میخواستم بدونم کارش سرپایی هستش ...

اکثرا نشستنیه ولی سرپا هم ممکنه بشی یه وقتایی.قسمت های مختلف دارا.طب کار با خودته