2777
2789

اگه ب من باشه که می‌خوام هیچوقت باهاشون در ارتباط نباشم 

ولی بخاطر مامان بابام سر چند ماه 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

تا حدی ک امکانش باشه دوری میکنم 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقوام پدری بابام 

مادری مامانم 

شوهر خود شوهر آرامش موج میزنه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

فقط با خواهر زاده ام و خواهرم. خوانواده خودم خیلی خیلی خیلی کم. فامیل اصلا و ابدا 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

با فامیلای پدری خودم هیچی مگه اتفاقی بیفته به اجبار ببینمشون

با فامیلای مادرم تا وقتی شهر خودم بودم ارتباط داشتیم مخصوصاً با چندتاشون

با فامیلای شوهرم خیلی

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

اقوام پدری بابام مادری مامانم شوهر خود شوهر آرامش موج میزنه

دقیقا بچه هات اعتراض نمیکنن؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

دقیقا بچه هات اعتراض نمیکنن؟

بچه ندارم گل من داشته باشمم با خواهر برادرا و بچه هاشون فقط انقد فامیلا خاله زنک و سمی شدن به خدا دلم شکسته جایی ببینمشون میزنم اون راه فامیل شوهر ک بدتر

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چرا انقد آدما بد شدن خداکه آرامشمونو تو دوری مبینیم🥲

واقعاا خیلی بده 

ولی آدم ترجیح میده رفت و آمدی نباشه ولی آرامشش تکون نخوره 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ندارم گل من داشته باشمم با خواهر برادرا و بچه هاشون فقط انقد فامیلا خاله زنک و سمی شدن به خدا دل ...

وای فامیل شوهر منم سمن سمممم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲