2777
2789

منم یه کاربریم شناسایی شد سر تاپیکاش به فنارفت همیشه خاطره نی

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه کاربریم شناسایی شد سر تاپیکاش به فنارفت همیشه خاطره نی

بله جنبه ی منفی هم داره اما من فقط غر غر های کنکورم بیش تر می نوشتم اینجا الان واقعا خاطره اس خوندنشون

خانم ها و آقایان تهرانی

همه زیبایی و سلامت پوست و مو براشون مهمه متاسفانه بعضی ها اهمیت نمیدن بعضی ها فکر میکنن هزینه زیاد داره و بعضی ها نتیجه نگرفتن،،، من بهتون تضمین صددرصد میدم که هر مشکلی داشته باشید رفع میشه مثلاً جوش اسکار (ترک) شکم و بدن منافذ باز لک و کک و مک ،ابرسانی عمیق و جوانسازی پوست ، ریزش مو رشد و رویش مجدد مو و... همه قابل درمان هستند

خانم ها و آقایان تهرانی

همه زیبایی و سلامت پوست و مو براشون مهمه متاسفانه بعضی ها اهمیت نمیدن بعضی ها فکر میکنن هزینه زیاد داره و بعضی ها نتیجه نگرفتن،،، من بهتون تضمین صددرصد میدم که هر مشکلی داشته باشید رفع میشه مثلاً جوش اسکار (ترک) شکم و بدن منافذ باز لک و کک و مک ،ابرسانی عمیق و جوانسازی پوست ، ریزش مو رشد و رویش مجدد مو و... همه قابل درمان هستند

قسمت بوده دیگه😅خوشحال میشم مطلبتو بخونم

خانم ها و آقایان تهرانی