2777
2789
کلا شوهرمن سر غذا گیر نیست حتی تو روزای معمولی ولی من بارداریم خیلی آشغال بود واقعا ،هر بار ده دوازد ...

عفونت تاثیر منفی روی جنینت نمیزاشت ؟ آخه میگن عفونت کلیه برای زن باردار خیلی خطرناکه !!!

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دلم میخاست بمیرم ولی تو اشپزخونه و کنار گاز و یخچال نرم.نگام بهشون میخورد عوق میزدم.تاپنج ماه ویا ...

من میرفتم خونه ی مامانم ،میشتم تو پذیرایی یکی در یخچالو تو اشپزخونه باز میکرد من میفهمیدم ،انگار دماغ سگ وصل کرده بودن بهم😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من دلم میخاست بمیرم ولی تو اشپزخونه و کنار گاز و یخچال نرم.نگام بهشون میخورد عوق میزدم.تاپنج ماه ویا ...

بچت سالم موند؟ الان بدنش قویه ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
منم😔چی درست کنم پیازی نباشه؟

از سیرم بدت میاد؟

گوشت و مرغ خورشتی بخوای بخوری حتما پیاز میخواد

ببین مرغ تو ماهیتابه بذاری لازم نیست 

تیکه های بدون استخون مرغ بذار تو ماهیتابه با حرارت کم بپزه

خوش طعم هم میشه

دو سه هفته نپختم میرفتم خونه مادر یا غذا میداد یا با نون پنیر و اینا سر میکردم بعد دیدم اینطوری نمیشه دخترم لاغر شده بود در آشپز خونه رو باز میزاشتم ماسک میزرم وکلا آب‌پز میکردم

بفرما جلو ته صف مال خودمه
عفونت تاثیر منفی روی جنینت نمیزاشت ؟ آخه میگن عفونت کلیه برای زن باردار خیلی خطرناکه !!!

ن شکر خدا شاید چون مال من از کثیفی و اینا نبود از کم ابی بود ویارم انقدر شدید بود که به اب هم عوق میزدم و ترجیح میدادم نخورم 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂