2777
2789

من تنها چیزی که میتونستم بخورم جوجه بود

از مرغ متنفر بودم ولی کبابشو دوست داشتم

سه ماه کامل جوجه میزدیم😂

دلت نخواد حالا نصفه شبی😥

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شوهرمن سر غذا گیر نیست حتی تو روزای معمولی ولی من بارداریم خیلی آشغال بود واقعا ،هر بار ده دوازده کیلو لاغر میشدم ، کلیه هام عفونت میکرد ،اب بدنم کم میشد و یکسره سوزش میگرفتم و جیغ میزدم و خیلی مضخرفات دیگه حتی یزید هم تو این موقعیت نمیتونست توقعی از من داشته باشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

من دلم میخاست بمیرم ولی تو اشپزخونه و کنار گاز و یخچال نرم.نگام بهشون میخورد عوق میزدم.تاپنج ماه ویار وحشتناک داشتم نه میپختم نه میخوردم.بعد از پنج ماهم مامانم هراز گاهی برامون میفرستاد به زور یکم میخوردم.همیشه هم هیچی نمیخوردم اگرم گشنم میشد نون پنیر چای شیرین و خیار گوجه میخوردم.مردشور حاملگی رو ببرن خدایا یطوری بشه من دیگه هیچوقت حامله نشم

سر دومی قبلش کرونا گرفته بودم همه چی بوی گاز و کبریت میداد

گوشت و مرغ و سبزی و برنج و پیاز و .....

یادم سه روز غیر آب هیچی نخوردم کارم به بیمارستان افتاد

خدا شاهده از فامیل می‌شنوم یکی حامله هست حالت تهوع میگیرم و تا دو روز حالم بده

لامصب ویار را نصیب گرگ نکن