2777
2789

من یه مدت همش درگیر این بودم که نهار چی بپزم شام چی بپزم؟شاید مواد اولیه خیلی غذاها رو هم  تو خونه داشتم ولی گیج میزدم .تا اینکه یه لیست از غذاهای نونی و برنجی نوشتم و چسبوندم به کابینت.هر غذای جدیدی هم که یاد می گیرم اضافه میکنم.چون کار خودمو راحت کرد تو آشپزی ؛ گفتم شاید به دردتون بخوره .همین

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خونه نیستم ولی تو اولین فرصت حتما میذارم.البته تو هر خونه ای به سری غذا بیشتر طرفدار داره و به نظر من این لیست میتونه برا هر کسی یه جور باشه

منم هر هفته لیست مینوشتم روز،قبل موادش رو مرتب میذاشتم.تو یخچال هر هفته شنبه ها هم غذای جدید داشتیم چیزی که تا حالا نخورده بودیم میپختم

اما الان یک ماه و نیمه به خاطر مشکل صفرام باید غذاهای رژیمی بدون چربی و تخم مرغ بخورم حالم از.سبزیجات بخار پز و مرغ گریل شده داره به هم.میخوره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

هر هفته لیست جدید مینوشتم با در نظر گرفتن غذاهای درخواستی   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
هر هفته لیست جدید مینوشتم با در نظر گرفتن غذاهای درخواستی    

اینم ایده ی خوبیه. ولی کلی بنویسید بهتره.در ضمن کسانی که مثل شما رژیم دارن هم میتونن یه لیست از غذاهی رژیمی بنویسن تا همش مرغ گریل شده یا سبریجات آبپرز نخورن

چه عالی

من که بعد زایمانم واقعا میمونم چی بپزم

خصوصا که نمیتونم‌خیلی بالاسر غذا وایسم و غذای فوری میخوام. 

چون خرید خونه با من بوده و این مدت بخاطر بچم نمیتونه آزادانه خرید کنم همیشه یه چیزی از یه غذایی که میخوام بپزم کمه. 

شوهرم اصلا خرید کردن اونطوری که من میخوام بلد نیست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چه عالی من که بعد زایمانم واقعا میمونم چی بپزم خصوصا که نمیتونم‌خیلی بالاسر غذا وایسم و غذای فوری ...

واییی مردا اصلا بلد نیستن خوب خرید کنن.من که خودم حتما باید باشم موقع خرید