2777
2789
عنوان

کیا تو خونه غذاهاشون عالی میشه ولی مهمونی گاهی خراب میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون تعداد بالا بلد نیستم

منم خیلی وارد نیستم

ولی شده خوبم درآوردم

اما توخونه عالی میشه🥴

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ناراحت شدی ؟دیگه حرفی نمی‌زنم ببخشید

خب فک کردم موضوع تاپیک رو متوجه نشدی

حس کردم اینجور فهمیدی که مثلامن میرم مهمونیم غذا بهم میدن درست کنم 

نه ناراحت چرا

نه بابا یه تاپیکه دیگه چیشده حالاخواهش میکنم عزیزم😘♥️

فدات عزیزم.من مجرد بودم اینقدر شفته درست میکردم به مامانم میگفتم ولم کن من نمیتونم همش می‌گفت عیبی ندارد برای من بپز خراب کن واسه خودت یاد بگیر.همیشه بابام می‌گفت باز امشب رفتیم ژاپن اینقدر شفته میشد.اگع آبکش میکنیم یکم زود بردار موقع آب روغن دادن نسبت روغنش بیشتر از آب جوش باشه.اب و روغن که ریختی شعله یکم زیاد باشه چند تا با ته کفگیر سوراخ کن بعد مشکلات فریزر بزار رو برنجا بعد که بخار افتاد کم کن .

کته هم خواستی بکنی آب دو بند انگشت بالای برنجا باشه جوشید تو آبش روغن بریز.خواستی برنج حیف نشه کته کردنی آبش کم مونده بود خشک بشه برگردون تو آبکش ته دیگ بنداز اینطوری دیگه برنجت ته دیگ نمیشه

کته هم خواستی بکنی آب دو بند انگشت بالای برنجا باشه جوشید تو آبش روغن بریز.خواستی برنج حیف نشه کته ک ...

تو خونه آفرین کته منم دوبند باید باشه

کته هام جفت برنج آبکشن

فدات عزیزم.من مجرد بودم اینقدر شفته درست میکردم به مامانم میگفتم ولم کن من نمیتونم همش می‌گفت عیبی ن ...

😘♥️

یه ته دیگ هم بهت بگم اگه نون نداشتی سه قاشق آرد رو توی یه لیوان و نصف آب سرد حل کن آرد باز شد یه کم زعفران آب شده بریز برنج که آبکش کردی توی قابلمه خشک یه کم روغن بریز بعد این مواد آرد رو بریز درش رو بزار وقتی حباب زد معلوم میشه آرد داره می‌بنده برنج رو روش بریز و مراحل آب روغن و دم کردن یه ته دیگه خیلی خوشمزه میشه