2777
2789
عنوان

حاضر بودید زن علی صادقی بشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 57 پست
دوس داری این شخصیتو؟برای من این ادما خیلی خسته کنندن

وای ن😂 برا منم همینطور

ولی کلا اونقدری ک ازش متنفر بودم با اومدنش تو جوکر کمتر شد

اگ این شخصیتو دوست داشتم ب شوهرم بله نمیگفتم نقطه ی مقابل استخریه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

وای ن😂 برا منم همینطورولی کلا اونقدری ک ازش متنفر بودم با اومدنش تو جوکر کمتر شداگ این شخصیتو دوست ...

چ جذاب خوش بخت بشی ایشالا😍😍

من یوقتایی شوهرم میشه همین استخری آروم .. درحالت عادی میانگراس 

ولی وقتی اروم میشه دلم میخادخودمو بکشم وای نفسم بندمیاد افسردگی ک میگیره اونجوریه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خاص؟چطوری بود

یه متانت خاصی داره من از این جور شخصیتا خیلی خوشم میاد آدمایی که انگار صبور بودن تو ذاتشونه آرومن مثلاً شخصیت یوسف تیموری برای من خیلیییی غیر قابل تحمله🤣🤣به شوهرم گفتم اگه تو این جوری بودی یک لحظه هم کنارت نمی موندم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

چ جذاب خوش بخت بشی ایشالا😍😍من یوقتایی شوهرم میشه همین استخری آروم .. درحالت عادی میانگراس ولی وقتی ...

مرسی مهربون🌹💗

منم همینطور بعصی موقع ها میره توی خودش میخوام خفه شم اون لحظه ها

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه متانت خاصی داره من از این جور شخصیتا خیلی خوشم میاد آدمایی که انگار صبور بودن تو ذاتشونه آرومن مث ...

چجالب 🤣😂😍

من ادمای شلوغ وپر سروصدارومیتونم تحملکنگ ولی تفریحی خوبه ب عنوان همسر سخته

همسر باید ی مرد عاقل باشه کنارت ن ی پسزبچه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

[QUOTE=369599700]مرسی مهربون🌹💗 منم همینطور بعصی موقع ها میره توی خودش 

🥰😍😘😘

چجالب 🤣😂😍من ادمای شلوغ وپر سروصدارومیتونم تحملکنگ ولی تفریحی خوبه ب عنوان همسر سختههمسر باید ی مر ...

دقیقاااا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

دقیقاااا

کاش میشد دوتا شوهر داشته باشیم😂😂🤣🤣🤭

دقیقاااا

مرد عاقلم سخته  دیگ یوقتا ادم بی عقل میخام وسمی 

کاش میشد دوتا شوهر داشته باشیم😂😂🤣🤣🤭

وای🤣🤣یا شایدم یکی بود ولی دکمه داشت دو حالته یه بار این جور یه بار اون جور😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرد عاقلم سخته دیگ یوقتا ادم بی عقل میخام وسمی

ولی خیلی خوبه ماشاالله شور و هیجان داری

من کل دوران زندگیم حالتم یکنواخت بوده اتفاقاً امروز عصر با خودم فکر می کردم این همه میگن فلانی تازه عروسه ذوق دارن نمی دونم شور و هیجان دارن چرا من جوری زندگی کردم از اول که انگار بالای ۱۵ ساله از زندگی مشترکم می گذره نمی دونم چه جور بگم من همیشه یه روال پیش رفتم و با خودم گفتم زندگی با تو چه قدر سخت بوده خودت خبر نداشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای🤣🤣یا شایدم یکی بود ولی دکمه داشت دو حالته یه بار این جور یه بار اون جور😂😂

عااراس میگی اینم خوب بود ۷خخخ

ولی خیلی خوبه ماشاالله شور و هیجان داریمن کل دوران زندگیم حالتم یکنواخت بوده اتفاقاً امروز عصر با خو ...

عززیزم .. زندگیااینطوری شده عزیزم مجازیم میگیم میخندیم ولی بی پولی باعث شده شورهیجانی نمونه مثلا پول فراوون توجیبت بود یسره ب خرید وسفر بودی بعد تازه باخود واقعیت آشنامیشدی طبیعیه حال وروز هممون همینه