بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه متانت خاصی داره من از این جور شخصیتا خیلی خوشم میاد آدمایی که انگار صبور بودن تو ذاتشونه آرومن مثلاً شخصیت یوسف تیموری برای من خیلیییی غیر قابل تحمله🤣🤣به شوهرم گفتم اگه تو این جوری بودی یک لحظه هم کنارت نمی موندم
فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
چجالب 🤣😂😍من ادمای شلوغ وپر سروصدارومیتونم تحملکنگ ولی تفریحی خوبه ب عنوان همسر سختههمسر باید ی مر ...
دقیقاااا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
وای🤣🤣یا شایدم یکی بود ولی دکمه داشت دو حالته یه بار این جور یه بار اون جور😂😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کل دوران زندگیم حالتم یکنواخت بوده اتفاقاً امروز عصر با خودم فکر می کردم این همه میگن فلانی تازه عروسه ذوق دارن نمی دونم شور و هیجان دارن چرا من جوری زندگی کردم از اول که انگار بالای ۱۵ ساله از زندگی مشترکم می گذره نمی دونم چه جور بگم من همیشه یه روال پیش رفتم و با خودم گفتم زندگی با تو چه قدر سخت بوده خودت خبر نداشتی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی خیلی خوبه ماشاالله شور و هیجان داریمن کل دوران زندگیم حالتم یکنواخت بوده اتفاقاً امروز عصر با خو ...
عززیزم .. زندگیااینطوری شده عزیزم مجازیم میگیم میخندیم ولی بی پولی باعث شده شورهیجانی نمونه مثلا پول فراوون توجیبت بود یسره ب خرید وسفر بودی بعد تازه باخود واقعیت آشنامیشدی طبیعیه حال وروز هممون همینه
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.