2777
2789
عنوان

حاضر بودید زن علی صادقی بشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم در ظاهر پدر خوبیه برای دخترشاز این پدرایی هست که پا به پای نسل بچه اش پیش میره و با تفاوتا ک ...

استخری هم دقیقا برعکس صادقی بود نظرم در موردش

خیلی بدم میومد ازش اومد جوکر خوشم اومد ازش😁

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من عاشق شخصیت حامد آهنگیم هم فوق الهاااده طنز بانمکککک هم بجاش یه ادم باشخصیتتتت.

کراشم هسم رو اقای قاضی بازیگرش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من از شهرام قائدی خوشم میاد هم جوکه هم باشخصیت هم شیک داشتن غیبت میکردن ، این چیزی نگفت 😅

اره خخخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

استخری هم دقیقا برعکس صادقی بود نظرم در موردشخیلی بدم میومد ازش اومد جوکر خوشم اومد ازش😁

بیمزه بود ک استخری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سوسف🥹😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدالعنتت نکنه نصف شبی مردم ازخنده

استخری هم دقیقا برعکس صادقی بود نظرم در موردشخیلی بدم میومد ازش اومد جوکر خوشم اومد ازش😁

آره خودشون هم چه قدر ازش تعریف می کردن.🤣🤣

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بیمزه بود ک استخری

اره ولی بیخیال بود و فقط میخندید و ریلکس و ساکت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره ولی بیخیال بود و فقط میخندید و ریلکس و ساکت

دوس داری این شخصیتو؟

برای من این ادما خیلی خسته کنندن

به نظرم در ظاهر پدر خوبیه برای دخترشاز این پدرایی هست که پا به پای نسل بچه اش پیش میره و با تفاوتا ک ...

چرا خاص؟چطوری بود