2777
2789

بیایین عکسشو بزارم

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار

دستور پختشم بگو لطفا

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بزاردستور پختشم بگو لطفا

یک لیوان شیر ولرم
یک لیوان شکر
دو لیوان آرد
پکینگ پودر و وانیل
سه عدد تخم مرغ
پودر کاکائو نصف لیوان
روغن نصف لیوان
قهوه فوری نصف قاشق چایخوری(دلخواهی)
ارد و پودر کاکائو رو الک کرده و باهم مخلوط میکنیم
توی شیر قهوه فوری بریزین و هم بزنید
(تخم مرغ و شکر رو میریزیم توی کاسه با همزن هم بزنید تا کش دار بشه
وانیل و پکینگ پودر اضافه کنید ..شیر اضافه کنید با همزن بزنید بعد از اون روغن اضافه کنید..
بعد هم آردی که با پودر کاکائو مخلوط کردین بریزین روی مواد با همزن دستی هم بزنید
بعد اونم توی یک قالب بزارین
حتما اول قالب چرب کنید و بعد آرد بریزین روی قالب ک کیک نچسبه بهش
مواد بریزین
توی دمای ۱۷۵ درجه
حدود۳۵الی۴۰ دقیقه

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

به بهه افرین

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
من با توستر می‌خوام درست کنم نمی‌دونم اینطوری میشه یا نه

من با ماکاروفر درست کردم

خیلی خوب شد😭😂

آره کاش میشد بیام خونتون نصف شبی سر یخچال یواشکی بخورم و در برم😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

نوش جونتون جانم. . 

منم پختم😍، فردا تولد دخترمه، کیک‌پرتقالی،، کیک خامه‌ای ،باقلوا و ژله‌ها و آش دوغش امروزآماده کردم، بقیش ان‌شاءالله فردا💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️