2777
2789

بچم یک ماه و خورده ایشه هرموقع میخوام بهش شیر بدم میپره گلوش انگار داره خفه میشه صورتش قرمز میشه چرا اینطوری میشه خیلی میترسم

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فسقلیه هنوزدختر منم همینطوری میشدچند بار قطره پرید تو گلوشدکتر میگفت معدش قد گیلاسه یه قطره کوچک برا ...

خیلی میترسم انگار داره خفه میشه 

دکتر نیاز نیست ببرم؟

شاید جریان شیر زیاده. اگر اینطور هست کمی از شیر را بدوشید و بعد شیردهی را شروع کنید.

با شیر دوش و شیشه شیر این کار هم امتحان کردم بازم همینطوری شد اب قند هم مامانم با نلبعکی میاد میپرید گلوش در حد خفگی

بپرس ازشولی خب معمولا بچه های کوچک این شکلی میشنوقتی میپره از بین دو تا ابروش انگشتت یکم فشار بده بک ...

اصن نمیدونم باید چیکار کنم مادر شوهرم میگه سقش افتاده یه همچین چیزی

اصن نمیدونم باید چیکار کنم مادر شوهرم میگه سقش افتاده یه همچین چیزی

قدیمیا حرف میزنن شما اهمیت نده

این کاری که گفتم باعث میشه بچه بهتر نفس بکشه 

اگه شیر خودت میخوره

هیچ وقت به زور نکش از دهنش

قدیمیا حرف میزنن شما اهمیت ندهاین کاری که گفتم باعث میشه بچه بهتر نفس بکشه اگه شیر خودت میخورههیچ وق ...

بله چشم ممنون از راهنمایی هاتون